SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
SORU SOR ▼
Takma İsim (Sitede Görünecek)
E-Posta (Sitede Görünmeyecek)
Telefon (Sitede Görünmeyecek)
Soru

Dilan

Merhabalar işletmemizde kuyu suyu kullanmak istemekteyiz fakat suyumuzda koliform ve e.coli çıktığı için kullanamamaktayız. Çok küçük bir işletme olduğumuz için maliyet çok önemli UV ile dezenfeksiyonun ve klorlama yöntemlerinin maliyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz?

Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44

Cevap:

 
Su sterilizasyonu maliyetleri hesaplanırken, saatlik su akış debisi, günlük su ihtiyacı gibi etmenler büyük rol oynar. İçme ve kullanma suları sterilizasyonu üzerine hazırladığımız bu makale size diğer yöntemler hakkında da bilgi verecektir. 

DiaTek olarak su sterilizasyonu konusunda hizmet vermemekteyiz. Su sterilizasyonu yapan firmalar daha sağlıklı bilgi vereceklerdir. 
 
Su sterilizasyonu konusunda şu sunumun size yardımcı olacağını umuyorum. 
 

Cevaplayan : DiaTek