HyDry Air

Ana Sayfa » Ürünler » Gıda Hijyeni ve Güvenliği» HyDry Air
İletişime Geç
İLETİŞİM FORMU
Ad / Soyad
Kurum Adı
E-Posta
Mesaj

Havada buhar halinde bulunan nem istenmeyen düzeylerde ise küflenme, çürüme ve paslanmaya sebep olur. Nem kontrolü ile bu durumun önüne geçilebilir.

 
İnsan sağlığı için tavsiye edilen ideal nem oranı %45-55'dir. Bu değerlerin dışındaki nem düzeyi insan sağlığı ve yaşam kalitesini olumsuz etkiler.
 
HyDry Air saatte 1400 m3 havayı emerek 7.2 litre su alma kapasitesine sahiptir.
 
HyDry Air ile üretim, paketleme, depolama, sergileme ve pek çok alanda oluşabilecek nemi kontrol altına alabilirsiniz.
 


GEREKLİ NEM DEĞERLERİ

Plastik sanayisinde %5-30
 
İlaç ve kimya sektöründe %15-45
 
Kitaplar ve kağıt arşivlerde %35-45
 
Kuru gıda depolarında %20-35
 
Kurutma işlemi için %25-35
 
Gıda paketleme sırasında %35-45
 
Paslanma oluşmaması için <%40
 
Boyama ve yapıştırma için %20-40
 
Nemli gıda depolarında %45-55
 
Ortamda küf oluşmaması için <%60

 
 
HyDry Air Kullanım Alanları
 
Kapalı havuzlar - termal tesisler
 
Eczaneler, medikal üretim alanları
 
Gıda üretim, paketleme ve depolama alanları
 
Kütüphaneler, müzeler, arşivler
 
Boyama, kumlama ve kaplama atölyeleri
 
Kurutma ve yapıştırma yapılan alanlar
 
 


HyDry Air Teknik Özellikleri
 
Hava miktarı: 1400 m3
 
Maksimum nem alma kapasitesi: 7.2 kg/h
 
Nominal hava miktarı: 1400 m3/h
 
Rejenerasyon hava miktarı: 270 m3/h
 
Elektrik tüketimi: 4 kW/h

Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. 

İletişime Geç
Etiketler: hava nem oranı , havadaki mikroplar , nem alma cihazı, sanayi tipi nem alma cihazı, havadaki nem, yüksek verimle çalışan nem alma cihazı, performans, endüstriyel nem alma, endüstriyel nem alma cihazı, endüstriyel nem alma cihazları, sanay
İlginizi Çekebilecek Ürünler
Proallium DMC
Bitki Özütlerinden Elde Edilmiş Doğal Gıda Koruyucusu
Kurulama Paspası
Ayak tabanındaki nemin ve ıslaklığın zeminde iz yapmasını ön...
Fisadex DMC TK
Kararma Önleyici Antimikrobiyal Etkili Koruyucu
TÜMÜNÜ GÖR »