HABERLER

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

bir ay önce 261 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

3 ay önce 528 Okunma Genel

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

6 ay önce 581 Okunma Genel

Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığına TSE Standardı

Kırmızı kabuklu Antep fıstığına yeni standart getirildi. ... devamı

7 ay önce 533 Okunma Genel

Hazır Çorba Üretimi

Sebze çorbaları pratik kullanımları ve yüksek besin değerlerinden ötürü günümüz koşu ... devamı

9 ay önce 1622 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Dezenfektan Aktivitesini Etkileyen Faktörler ve Dezenfektan Etkinliğinin Değerlendirilmesi

 "Doğru dezenfektanla ve doğru uygulamalarla ortam ve malzemelerin dezenfekte edilmesi bu tip birçok infeksiyonun ... devamı

bir yıl önce 1644 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi

Raf ömrü gıdaların üzerinde nasıl belirtilir?   Raf ömrü, tavsiye edilen tüketim tarihi ... devamı

bir yıl önce 2265 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Makarna Üretimi ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

İrmik veya una yumurta eklenerek elde edilen kuru hamurdan yapılan yemeğe makarna denir. ... devamı

bir yıl önce 2435 Okunma Genel

Hayvan Yemi Üretimi

Dünyada ve ülkemizde nüfusun hızla artması gıda maddelerine olan ihtiyaç ve talebinde aynı nispette art ... devamı

2 yıl önce 3103 Okunma Genel

Tereyağında Reichert Meissl Sayısını Hesaplama

Tereyağının içeriğinde başka türden yağ olup , olmadığını belirlemek için Reichert-Meissl sayısı hesaplanmalı ... devamı

2 yıl önce 2489 Okunma Genel

Sebzeleri Hazırlama Teknikleri

Sebzelerin Faydaları   Yeşil yapraklı sebzelerde yapılarının zayıf olması nedeniyle bileşimlerindeki suyu çok ko ... devamı

2 yıl önce 3338 Okunma Mikrobiyolojik Analiz