HABERLER

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

11 gün önce 93 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

2 ay önce 464 Okunma Genel

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

5 ay önce 501 Okunma Genel

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (2. bölüm)

Bir önceki yazımızda işletmelerde ortam ve yüzeylerin nasıl olması ve temizliğin nasıl yapılması gerektiğini, hijy ... devamı

9 ay önce 1250 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (1. bölüm)

Gıda güvenilirliğinin sağlanması için, gıdanın işyerine kabulünden dağıtım aşaması da dahil olmak üzere t ... devamı

10 ay önce 1145 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Tebliği'nde Değişiklik

  Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği'nde değişiklik yapılmasına dair tebliğ geçtiğimiz g&# ... devamı

11 ay önce 1055 Okunma Genel

Dezenfektan Aktivitesini Etkileyen Faktörler ve Dezenfektan Etkinliğinin Değerlendirilmesi

 "Doğru dezenfektanla ve doğru uygulamalarla ortam ve malzemelerin dezenfekte edilmesi bu tip birçok infeksiyonun ... devamı

bir yıl önce 1528 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi

Raf ömrü gıdaların üzerinde nasıl belirtilir?   Raf ömrü, tavsiye edilen tüketim tarihi ... devamı

bir yıl önce 2071 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kanatlı ve Tavşanımsı Etlerin Kesimhane İşlemleri

Çiftlikte Kesilen Küçük Miktarlardaki Kanatlı ve Tavşanımsı Etlerinin Doğrudan Arzına Dair Yönetme ... devamı

bir yıl önce 1832 Okunma Genel

Et Ürünleri Tebliğinde Değişiklik

Geçtiğimiz günlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebli ... devamı

bir yıl önce 1060 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Ürünlerinde İşleme Teknikleri

Bir önceki yazımızda su ürünlerini uzun süre muhafaza etmek için işleme aşamalarına hazırlıktan bah ... devamı

2 yıl önce 2411 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Ürünlerinde Tazelik ve İşlemeye Hazırlık

Su Ürünleri tazeliğini uzun sure muhafaza edilebilmesi için bazı işlemlerden geçirilmelidir. ... devamı

2 yıl önce 2080 Okunma Mikrobiyolojik Analiz