HABERLER

Salam Üretiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  Büyük ve küçük baş kasaplık hayvanların gövde etleri ve bunların karışımları kıyılır. ... devamı

bir ay önce 248 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sosis Üretiminde Kullanılan Makinalar

  Sosis, hazırlanmış sosis hamurunun doğal ya da yapay kılıflara doldurulduktan sonra belli aralıklarla (10-20 cm) boğ ... devamı

2 ay önce 292 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sucuk Üretiminde Kullanılan Makinalar

Sucuk yapımında sığır, manda, koyun ve keçi gibi hayvanların etleri veya bu etlerin belli oranlardaki karışımları kulla ... devamı

2 ay önce 382 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

TS 1070 Sucuk Standardı

Türk usulü fermente sucuk Türkiye’de en çok tüketilen et ürünüdür. ... devamı

2 ay önce 436 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Örneklerinde Listeria Sayımı için Compact Dry LS Kullanımı

Listeria monocytogenes Nedir?
Listeria monocytogenes dünya çapında gıda kaynaklı patojenlerden biri ol ... devamı

3 ay önce 397 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et Sektöründe Kullanılan Makineler ve Güvenlik Önlemleri

  Et sektöründe ihtiyaca göre değişen çeşitli makineler kullanılmaktadır. ... devamı

6 ay önce 777 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

6 ay önce 1482 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

8 ay önce 1054 Okunma Diğer Ürünler

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

11 ay önce 1404 Okunma Diğer Ürünler

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (2. bölüm)

Bir önceki yazımızda işletmelerde ortam ve yüzeylerin nasıl olması ve temizliğin nasıl yapılması gerektiğini, hijy ... devamı

bir yıl önce 1935 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (1. bölüm)

Gıda güvenilirliğinin sağlanması için, gıdanın işyerine kabulünden dağıtım aşaması da dahil olmak üzere t ... devamı

bir yıl önce 1875 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Tebliği'nde Değişiklik

  Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği'nde değişiklik yapılmasına dair tebliğ geçtiğimiz g&# ... devamı

bir yıl önce 1595 Okunma Diğer Ürünler