HABERLER

Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi Nedir?


Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi, T.C. ... devamı

2 ay önce 308 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tahıl Taneleri ve Kuru Bakliyatlar

Tahılın Tanımı ve Önemi
Danelerinin büyük bir kısmı nişastadan oluşan, öğütüldü ... devamı

3 ay önce 656 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Örneklerinde Listeria Sayımı için Compact Dry LS Kullanımı

Listeria monocytogenes Nedir?
Listeria monocytogenes dünya çapında gıda kaynaklı patojenlerden biri ol ... devamı

5 ay önce 687 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Bulgur Üretimi

Buğday; insan beslenmesinde temel gıda maddelerinden biridir. ... devamı

5 ay önce 935 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kek Üretiminde Kullanılan Makinalar

Kek pek çok ülkede üretilen besleyici değeri yüksek, kullanımı kolay, göz ve damak zevkine hitap ed ... devamı

5 ay önce 838 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

9 ay önce 1972 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

10 ay önce 1297 Okunma Diğer Ürünler

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

bir yıl önce 1862 Okunma Diğer Ürünler

Fırıncılık ve Pastane Mamülleri Üretim Hijyen Şartları (2.bölüm)

Fırın ve pastane gibi unlu mamüllerin üretildiği işyerlerinin uyması gereken pek çok hijyenik kriterlere şu ya ... devamı

2 yıl önce 2614 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fırıncılık ve Pastane Mamulleri Üretimi Hijyen Şartları (1. bölüm)

Fırın ve pastane gibi unlu mamüllerin üretildiği işyerlerinin uyması gereken pek çok hijyenik kriter vardır. ... devamı

2 yıl önce 5701 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Dezenfektan Aktivitesini Etkileyen Faktörler ve Dezenfektan Etkinliğinin Değerlendirilmesi

 "Doğru dezenfektanla ve doğru uygulamalarla ortam ve malzemelerin dezenfekte edilmesi bu tip birçok infeksiyonun ... devamı

2 yıl önce 2668 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi

Raf ömrü gıdaların üzerinde nasıl belirtilir?   Raf ömrü, tavsiye edilen tüketim tarihi ... devamı

2 yıl önce 3511 Okunma Mikrobiyolojik Analiz