HABERLER

Gıda Örneklerinde Listeria Sayımı için Compact Dry LS Kullanımı

Listeria monocytogenes Nedir?
Listeria monocytogenes dünya çapında gıda kaynaklı patojenlerden biri ol ... devamı

25 gün önce 142 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Bulgur Üretimi

Buğday; insan beslenmesinde temel gıda maddelerinden biridir. ... devamı

bir ay önce 173 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kek Üretiminde Kullanılan Makinalar

Kek pek çok ülkede üretilen besleyici değeri yüksek, kullanımı kolay, göz ve damak zevkine hitap ed ... devamı

2 ay önce 244 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

5 ay önce 1032 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

7 ay önce 841 Okunma Diğer Ürünler

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

9 ay önce 1015 Okunma Diğer Ürünler

Fırıncılık ve Pastane Mamülleri Üretim Hijyen Şartları (2.bölüm)

Fırın ve pastane gibi unlu mamüllerin üretildiği işyerlerinin uyması gereken pek çok hijyenik kriterlere şu ya ... devamı

bir yıl önce 2019 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fırıncılık ve Pastane Mamulleri Üretimi Hijyen Şartları (1. bölüm)

Fırın ve pastane gibi unlu mamüllerin üretildiği işyerlerinin uyması gereken pek çok hijyenik kriter vardır. ... devamı

bir yıl önce 4585 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Dezenfektan Aktivitesini Etkileyen Faktörler ve Dezenfektan Etkinliğinin Değerlendirilmesi

 "Doğru dezenfektanla ve doğru uygulamalarla ortam ve malzemelerin dezenfekte edilmesi bu tip birçok infeksiyonun ... devamı

bir yıl önce 2060 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi

Raf ömrü gıdaların üzerinde nasıl belirtilir?   Raf ömrü, tavsiye edilen tüketim tarihi ... devamı

bir yıl önce 2810 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Trileçe Hakkında Bilmediklerimiz

Trileçe orjinal adıyla "Tres Leches" ispanyolcada "Üç Süt" anlamına gelmektedir. 19. ... devamı

2 yıl önce 3380 Okunma Diğer Ürünler

Tahıl Depolarındaki Önemli Unsurlar

Tahılların muhafazasının temel amacı, tanenin tüm besin maddelerini ve işleme değerini taze hububattaki durumuyla m ... devamı

2 yıl önce 3432 Okunma Mikrobiyolojik Analiz