HABERLER

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

bir ay önce 261 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

3 ay önce 528 Okunma Genel

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

6 ay önce 581 Okunma Genel

Dezenfektan Aktivitesini Etkileyen Faktörler ve Dezenfektan Etkinliğinin Değerlendirilmesi

 "Doğru dezenfektanla ve doğru uygulamalarla ortam ve malzemelerin dezenfekte edilmesi bu tip birçok infeksiyonun ... devamı

bir yıl önce 1644 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi

Raf ömrü gıdaların üzerinde nasıl belirtilir?   Raf ömrü, tavsiye edilen tüketim tarihi ... devamı

bir yıl önce 2265 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ihlamur Çayı

Ihlamur Bitkisinin Özellikleri    Günümüzde hala önemli olan ve yaşamsal değer taşıyan b ... devamı

bir yıl önce 1569 Okunma Genel

Çay Tebliğinde Değişiklik

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Türk Gıda Kodeksi Çay Tebliği" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürü ... devamı

2 yıl önce 1636 Okunma Genel

Maden Suyu ve Analizleri

Maden Suyu / Mineralli Su nedir?   Maden suyu, jeolojik ve fiziksel olarak koruma altında tutulan yeraltı ... devamı

2 yıl önce 2930 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Boza Üretimi ve Analizleri

Boza; darı, mısır ve pirincin ezilmesi, kabuk kısımlarının ayrılması, su katılarak pişirilmesi ve süzüldükten ... devamı

2 yıl önce 5864 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Türkiye'de Beyaz Çay Üretimi

Beyaz Çay

Türkiye'de üretimine geçtiğimiz yıl başlanan beyaz çay, yaş çayın tepe tomurcuğ ... devamı

2 yıl önce 3305 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Şaraptaki Mikroorganizmalar

Şarap Üretimi

Şarap, taze üzüm veya şırasından elde edilir. ... devamı

2 yıl önce 3382 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Biradaki Mikroorganizmalar

  Bira Üretimi    Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan sta ... devamı

2 yıl önce 2696 Okunma Mikrobiyolojik Analiz