HABERLER

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

bir ay önce 261 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Seracılık (2. bölüm)

  İklime bağlı kalmadan bütün yıl boyunca ekonomik olarak sebzeciliğin ve çiçekçiliğin yapıl ... devamı

2 ay önce 192 Okunma Genel

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

3 ay önce 528 Okunma Genel

Seracılık (1. Bölüm)

  Bu yazımızda seracılığın ne olduğu, yararları, sera tipleri hakkında bilgileri derledik. ... devamı

6 ay önce 591 Okunma Genel

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

6 ay önce 581 Okunma Genel

Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığına TSE Standardı

Kırmızı kabuklu Antep fıstığına yeni standart getirildi. ... devamı

7 ay önce 532 Okunma Genel

Hazır Çorba Üretimi

Sebze çorbaları pratik kullanımları ve yüksek besin değerlerinden ötürü günümüz koşu ... devamı

9 ay önce 1622 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tarhana Üretimi ve Mikrobiyolojik Analizler

Geleneksel gıdalarımızdan biri olan tarhana; buğday unu, yoğurt, maya, çeşitli sebzeler ve baharatların karıştırılıp, y ... devamı

bir yıl önce 1398 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sofralarda Yeni Lezzet; Siyah Pirinç

  Siyah pirinç, Oryza sativa L. 'nin bir türüdür. ... devamı

bir yıl önce 962 Okunma Genel

Dezenfektan Aktivitesini Etkileyen Faktörler ve Dezenfektan Etkinliğinin Değerlendirilmesi

 "Doğru dezenfektanla ve doğru uygulamalarla ortam ve malzemelerin dezenfekte edilmesi bu tip birçok infeksiyonun ... devamı

bir yıl önce 1644 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi

Raf ömrü gıdaların üzerinde nasıl belirtilir?   Raf ömrü, tavsiye edilen tüketim tarihi ... devamı

bir yıl önce 2265 Okunma Mikrobiyolojik Analiz