HABERLER

Gıda Örneklerinde Listeria Sayımı için Compact Dry LS Kullanımı

Listeria monocytogenes Nedir?
Listeria monocytogenes dünya çapında gıda kaynaklı patojenlerden biri ol ... devamı

25 gün önce 142 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Bulgur Üretimi

Buğday; insan beslenmesinde temel gıda maddelerinden biridir. ... devamı

bir ay önce 173 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Reçel Üretiminde Kullanılan Makinalar

Reçel, severek tükettiğimiz şekerli gıdalardan olup daha önceki yazılarımızda nasıl üretildiğinden ve ha ... devamı

2 ay önce 292 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

5 ay önce 1032 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Seracılık (2. bölüm)

  İklime bağlı kalmadan bütün yıl boyunca ekonomik olarak sebzeciliğin ve çiçekçiliğin yapıl ... devamı

6 ay önce 480 Okunma Diğer Ürünler

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

7 ay önce 841 Okunma Diğer Ürünler

Seracılık (1. Bölüm)

  Bu yazımızda seracılığın ne olduğu, yararları, sera tipleri hakkında bilgileri derledik. ... devamı

9 ay önce 988 Okunma Diğer Ürünler

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

9 ay önce 1015 Okunma Diğer Ürünler

Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığına TSE Standardı

Kırmızı kabuklu Antep fıstığına yeni standart getirildi. ... devamı

10 ay önce 746 Okunma Diğer Ürünler

Hazır Çorba Üretimi

Sebze çorbaları pratik kullanımları ve yüksek besin değerlerinden ötürü günümüz koşu ... devamı

bir yıl önce 2304 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tarhana Üretimi ve Mikrobiyolojik Analizler

Geleneksel gıdalarımızdan biri olan tarhana; buğday unu, yoğurt, maya, çeşitli sebzeler ve baharatların karıştırılıp, y ... devamı

bir yıl önce 1752 Okunma Mikrobiyolojik Analiz