HABERLER

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

3 ay önce 531 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Seracılık (2. bölüm)

  İklime bağlı kalmadan bütün yıl boyunca ekonomik olarak sebzeciliğin ve çiçekçiliğin yapıl ... devamı

4 ay önce 302 Okunma Diğer Ürünler

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

4 ay önce 643 Okunma Diğer Ürünler

Seracılık (1. Bölüm)

  Bu yazımızda seracılığın ne olduğu, yararları, sera tipleri hakkında bilgileri derledik. ... devamı

7 ay önce 736 Okunma Diğer Ürünler

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

7 ay önce 715 Okunma Diğer Ürünler

Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığına TSE Standardı

Kırmızı kabuklu Antep fıstığına yeni standart getirildi. ... devamı

8 ay önce 605 Okunma Diğer Ürünler

Hazır Çorba Üretimi

Sebze çorbaları pratik kullanımları ve yüksek besin değerlerinden ötürü günümüz koşu ... devamı

10 ay önce 1895 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tarhana Üretimi ve Mikrobiyolojik Analizler

Geleneksel gıdalarımızdan biri olan tarhana; buğday unu, yoğurt, maya, çeşitli sebzeler ve baharatların karıştırılıp, y ... devamı

bir yıl önce 1504 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sofralarda Yeni Lezzet; Siyah Pirinç

  Siyah pirinç, Oryza sativa L. 'nin bir türüdür. ... devamı

bir yıl önce 1045 Okunma Diğer Ürünler

Dezenfektan Aktivitesini Etkileyen Faktörler ve Dezenfektan Etkinliğinin Değerlendirilmesi

 "Doğru dezenfektanla ve doğru uygulamalarla ortam ve malzemelerin dezenfekte edilmesi bu tip birçok infeksiyonun ... devamı

bir yıl önce 1795 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi

Raf ömrü gıdaların üzerinde nasıl belirtilir?   Raf ömrü, tavsiye edilen tüketim tarihi ... devamı

bir yıl önce 2477 Okunma Mikrobiyolojik Analiz