HABERLER

Et Sektöründe Kullanılan Makineler ve Güvenlik Önlemleri

Et sektöründe ihtiyaca göre değişen çeşitli makineler kullanılmaktadır. ... devamı

23 gün önce 137 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

Hızlı yöntemler; klinik, gıda ve çevresel örneklerde bulunan bakteri, mantar, virüs ve protozoon gibi mikroorganizmalar ile o ... devamı

bir ay önce 261 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Seracılık (2. bölüm)

İklime bağlı kalmadan bütün yıl boyunca ekonomik olarak sebzeciliğin ve çiçekçiliğin yapıldığı tesisler olan seralar ile ilgi ... devamı

2 ay önce 191 Okunma Genel

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta, 22. Avrasya Ambalaj Fuarı düzenlendi. ... devamı

3 ay önce 528 Okunma Genel

Seracılık (1. Bölüm)

Dış iklim faktörlerinin etkisini kaldırarak gerekli özel çevre şartlarının oluşturulması ile alçak ve yüksek sistemler içinde ... devamı

6 ay önce 591 Okunma Genel

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı, konuda yetkilendirilmiş idari birimler tarafından, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişki ... devamı

6 ay önce 581 Okunma Genel

Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığına TSE Standardı

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ‘Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığı” standardını 24 Mart 2016 tarihinde yapılan Teknik Kurul top ... devamı

7 ay önce 532 Okunma Genel

Sterilizasyon ile Dezenfeksiyon Nedir?

Sterilizasyon ve dezenfeksiyon kelimeleri anlamsal olarak farklı olmasına rağmen sıklıkla aynı anlamdaymış gibi algılanır. ... devamı

7 ay önce 918 Okunma Genel

Hazır Çorbada Yapılan Analizler

Hazır çorbada yapılan mikrobiyolojik analizler TSE 3190 standardı ile belirlenmektedir. ... devamı

9 ay önce 899 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Çorba Üretimi

Kurutulmuş, konserve edilmiş yada dondurulmuş halde tüketiciye sunulan çorba karışımları içinde kurutulmuş çorbalar daha az h ... devamı

9 ay önce 1622 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (2. bölüm)

Gıdalar işleme, hazırlama gibi işlemler sırasında çok kolay bulaşmaya maruz kalırlar. ... devamı

10 ay önce 1337 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (1. bölüm)

Ortam ve yüzeylerin nasıl olması ve temizliğin nasıl yapılması gerektiğini, hijyen analizlerinizde size yardımcı olacak tekni ... devamı

11 ay önce 1245 Okunma Mikrobiyolojik Analiz