HABERLER

Gıdalarda Patojen Bakteriler (1. Bölüm)

    Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

2 ay önce 345 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi Nedir?


Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi, T.C. ... devamı

10 ay önce 1476 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Örneklerinde Listeria Sayımı için Compact Dry LS Kullanımı

Listeria monocytogenes Nedir?
Listeria monocytogenes dünya çapında gıda kaynaklı patojenlerden biri ol ... devamı

bir yıl önce 1675 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

bir yıl önce 3880 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

2 yıl önce 1983 Okunma Diğer Ürünler

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

2 yıl önce 4090 Okunma Diğer Ürünler

Sterilizasyon ile Dezenfeksiyon Nedir?

Sterilizasyon ve dezenfeksiyon kelimeleri anlamsal olarak farklı olmasına rağmen sıklıkla aynı anlamdaymış gibi algılanır. ... devamı

2 yıl önce 4560 Okunma Diğer Ürünler

Hijyen Derecelendirme Sistemi

Restoranlarda tükettiğimiz gıdaların üretim ortamlarının hijyen kriterlerine uygunluğunu bilmek tüketiciye g& ... devamı

2 yıl önce 2638 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Dezenfektan Aktivitesini Etkileyen Faktörler ve Dezenfektan Etkinliğinin Değerlendirilmesi

 "Doğru dezenfektanla ve doğru uygulamalarla ortam ve malzemelerin dezenfekte edilmesi bu tip birçok infeksiyonun ... devamı

2 yıl önce 3775 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi

Raf ömrü gıdaların üzerinde nasıl belirtilir?   Raf ömrü, tavsiye edilen tüketim tarihi ... devamı

3 yıl önce 5232 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Okullarda Uygulanması Gereken Hijyenik Şartlar

Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği   Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim ve öğr ... devamı

3 yıl önce 3083 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sebzeleri Hazırlama Teknikleri

Sebzelerin Faydaları   Yeşil yapraklı sebzelerde yapılarının zayıf olması nedeniyle bileşimlerindeki suyu çok ko ... devamı

3 yıl önce 5748 Okunma Mikrobiyolojik Analiz