HABERLER

E100- E200: Gıda Renklendiricileri

E100: Kurkumin
Genel Bilgi: Doğal renk pancardan ve Yellowroot'un gövdesinden (Curcuma longa ve Curcuma domestic) i ... devamı

4 gün önce 44 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Mikrobiyoloji Analizleri

Diatek olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz tüm kriterler dahilinde mikrobiyolojik analiz yöntemleri ışığında gıda m ... devamı

7 gün önce 63 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Güvenli Gıda Ürünlerinde Bulunması Gereken İşaretler

“Güvenilir Ürün”, normal kullanım koşullarında tüketiciler için risk taşımayan veya kabu ... devamı

24 gün önce 145 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Biyogüvenlik Kanunu

10531

 

 

BİYOGÜVENLİK KANUNU

 

 

Kanun Numarası   &nbs ... devamı

bir ay önce 139 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Güvenliğinde Yetki ve Sorumluluklar

Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmündeki Kararnamenin Değiştirilerek Kabul ... devamı

2 ay önce 251 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar


  GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ’NİN FELSEFESİ Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğimiz, 29 ... devamı

3 ay önce 367 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Üretim Tesislerindeki Ortam Havasının Önemi

Sağlıklı bir ortamda üretim sağlayabilmek için ozon, uv gibi sistemler kullanılmaktadır. ... devamı

3 ay önce 335 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl önleriz?

- Çalışanlar
Yıkanmamış eller
- Çalışma yüzeyleri
Kirli kesme tahtaları
Tezgahlar
- E ... devamı

3 ay önce 601 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

AB Hijyen Standartları Projesi


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından "Çiftçilerin ve Gıda İşleyicilerinin IPARD Des ... devamı

3 ay önce 286 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Sağlık Bakanlığı Kozmetikler Şube Müdürlüğü duyurusu

"Bakanlığımızca Avrupa Birliği Mevzuat Uy ... devamı

3 ay önce 409 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tehlikeli Gıda Katkı Maddeleri

15 Tehlikeli Gıda Katkı Maddesi: Allerji, Astım, Beyin hasarı, Kanser Oluşturabilen Bu Şaibeli Katkı Maddelerine Gerçekt ... devamı

5 ay önce 592 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur?

Küflenme olayı, halk arasında daha çok küf adıyla bilinse de aslında mantarlar küflenme görünt& ... devamı

5 ay önce 981 Okunma Mikrobiyolojik Analiz