HABERLER

Gıda Güvenliğinde Yetki ve Sorumluluklar

Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmündeki Kararnamenin Değiştirilerek Kabul ... devamı

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar


  GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ’NİN FELSEFESİ Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğimiz, 29 ... devamı

20 gün önce 145 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Üretim Tesislerindeki Ortam Havasının Önemi

Sağlıklı bir ortamda üretim sağlayabilmek için ozon, uv gibi sistemler kullanılmaktadır. ... devamı

21 gün önce 145 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl önleriz?

- Çalışanlar
Yıkanmamış eller
- Çalışma yüzeyleri
Kirli kesme tahtaları
Tezgahlar
- E ... devamı

27 gün önce 346 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

AB Hijyen Standartları Projesi


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından "Çiftçilerin ve Gıda İşleyicilerinin IPARD Des ... devamı

30 gün önce 124 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Sağlık Bakanlığı Kozmetikler Şube Müdürlüğü duyurusu

"Bakanlığımızca Avrupa Birliği Mevzuat Uy ... devamı

bir ay önce 220 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tehlikeli Gıda Katkı Maddeleri

15 Tehlikeli Gıda Katkı Maddesi: Allerji, Astım, Beyin hasarı, Kanser Oluşturabilen Bu Şaibeli Katkı Maddelerine Gerçekt ... devamı

2 ay önce 415 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur?

Küflenme olayı, halk arasında daha çok küf adıyla bilinse de aslında mantarlar küflenme görünt& ... devamı

3 ay önce 561 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Personel Hijyeni ve Ortam Hijyeni

Hijyen Nedir?  Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

3 ay önce 561 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler (3. Bölüm)

"Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler" yazı dizimizin ilk bölümünde  Salmonella spp., E. ... devamı

7 ay önce 924 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (2. Bölüm)

  "Gıda Kaynaklı Patojenler" yazı dizimizin ilk bölümünde Salmonella spp., E. ... devamı

9 ay önce 1174 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Aktif Ambalajlama Teknolojisi


Gıda ambalajı, içindeki ürünü maksimum hijyenik koşullar oluşturarak güvenilir şekilde sakl ... devamı

9 ay önce 1845 Okunma Mikrobiyolojik Analiz