HABERLER

Gıda Örneklerinde Listeria Sayımı için Compact Dry LS Kullanımı

Listeria monocytogenes Nedir?
Listeria monocytogenes dünya çapında gıda kaynaklı patojenlerden biri ol ... devamı

25 gün önce 142 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kek Üretiminde Kullanılan Makinalar

Kek pek çok ülkede üretilen besleyici değeri yüksek, kullanımı kolay, göz ve damak zevkine hitap ed ... devamı

2 ay önce 244 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Reçel Üretiminde Kullanılan Makinalar

Reçel, severek tükettiğimiz şekerli gıdalardan olup daha önceki yazılarımızda nasıl üretildiğinden ve ha ... devamı

2 ay önce 292 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hızlı Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri

  Mikrobiyoloji uygulamalarında önemli bir yere sahip olan hızlı yöntemler klinik, gıda ve çevresel  ... devamı

5 ay önce 1032 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

  2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta,  Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı düzenlendi. ... devamı

7 ay önce 841 Okunma Diğer Ürünler

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan işletmeyi çalıştırmak mümkün değildir. ... devamı

9 ay önce 1015 Okunma Diğer Ürünler

Dezenfektan Aktivitesini Etkileyen Faktörler ve Dezenfektan Etkinliğinin Değerlendirilmesi

 "Doğru dezenfektanla ve doğru uygulamalarla ortam ve malzemelerin dezenfekte edilmesi bu tip birçok infeksiyonun ... devamı

bir yıl önce 2060 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi

Raf ömrü gıdaların üzerinde nasıl belirtilir?   Raf ömrü, tavsiye edilen tüketim tarihi ... devamı

bir yıl önce 2810 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Marmelat Üretirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Meyveyi  muhafaza etmenin yollarından biri şekerle marmelat yapmaktır. Taze ve kuru meyvelerden yapılabilir. ... devamı

2 yıl önce 2467 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Pişmaniye Üretimi ve Özellikleri

İzmit’e özgü bir helva olan pişmaniye neredeyse tüm ülkede severek tüketilmekte olan bir tatl ... devamı

2 yıl önce 4477 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Helva Üretimi

Ülkemizde pek çok helva sıklıkla tüketilmektedir. ... devamı

2 yıl önce 3415 Okunma Diğer Ürünler

Baklava için TSE Standardı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), "Türk Baklavasına standart getirildi. ... devamı

2 yıl önce 3289 Okunma Mikrobiyolojik Analiz