Proallium DMC

Ana Sayfa » Ürünler » Gıda Hijyeni ve Güvenliği» Proallium DMC
İletişime Geç
İLETİŞİM FORMU
Ad / Soyad
Kurum Adı
E-Posta
Mesaj

Tanımı
 
Domca firması tarafından üretilen Proallium DMC, meze ve sosların bitki özütleri ile doğal yoldan raf ömrünü uzatmakta kullanılan üründür. İçeriğinde soğan ve sarımsak bitkilerinin aktif maddeleri bulunur, böylece üründe bakteri, küf ve maya gelişimi önlenir.
 
 
 
Üstün Yönleri
 
Bakteri, küf ve mayalara karşı geniş antimikrobiyal etkiye sahip olduğu için ürünün raf ömrünü uzatır.
 
Potasyum sorbat (E-202) ve  Sodyum benzoat (E-211) gibi geleneksel koruyuculardan daha etkili olup, tamamen zararsızdır.
 
pH 2 ve 7 arasında etkindir.
 
Isı uygulamaları sırasında sıcaklığın azalmasına izin verir, gıda güvenliğini garanti eder.  
 
Kullanım Amaçları
 
Tüketime hazır gıdaların raf ömrünü uzatmak.
 
Kullanım Alanları
 
Soslar (Ketçap, mayonez, hardal, köri, çemen ve diğer soslar)
 
Tüketime hazır yemekler (Hazır salatalar, mantılar, börekler, makarnalar, hazır yemekler)
 
Mezeler (Acuka, amerikan salatası, italyan salatası, patlıcan salatası, makarna salatası, patates salatası, haydari, acılı ezme, gavurdağı, tarator, humus, kısır, barbunya pilaki, şakşuka, fava, piyaz, çerkez tavuğu, yoğurtlu semizotu, mücver vs.)
 
 
 
Et Ürünleri (sucuk, salam sosis)
 
 
 
Uygulama Dozu
 
Önerilen kullanım dozu 1 kilogramlık son ürün için 0-1 - 1 gram arasıdır. Proallium DMC tamamen bitkisel özütlerden oluştuğu için ihtiyaca göre kilogram başına 1 gramın üzerine çıkmasında bir sakınca yoktur.
 
Kullanım Şekilleri
 
1/4 oranında su veya yağ ile  karıştırıp ürüne katma - Direkt olarak ürüne katma
 
Toz formda olan Proallium DMC, direkt olarak veya kullandığınız Proallium'un minimum 4 katı suyla karıştırılarak  hazırlık aşamasında bulunan ürüne katılabilir. Homojen (Ürünün tamamında eş görünümlü) bir karışım yapmak için önce ürünün küçük bir kısmında karıştırma işlemi yapıldıktan sonra ürünün tamamı karıştırılarak Proallium DMC'nin maksimum koruma etkisi gerçekleşir. 

İletişime Geç
Etiketler: gıda koruyucusu soğan sarımsak , et sucuk koruma , proallium doğal , proallium nasıl kullanılır , bozulma önleyici , proallium dmc, bitki özlü doğal gıda koruyucusu, doğal antimikrobiyal, meze ve soslarda raf ömrü uzatıcı doğal koruyucu
İlginizi Çekebilecek Ürünler
UV Lambaları ve Armatürleri
Ultra Viyole ışın ile sterilizasyon için ihtiyaç duyulan her...
Hysafe Air
Tüm mikroorganizmalar üzerinde etkili UVC ışığı ile hava ste...
Fisadex DMC TK
Kararma Önleyici Antimikrobiyal Etkili Koruyucu
TÜMÜNÜ GÖR »