SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
SORU SOR ▼
Takma İsim (Sitede Görünecek)
E-Posta (Sitede Görünmeyecek)
Telefon (Sitede Görünmeyecek)
Soru

HAKSEVER

merhaba iyi günler kamu kurumu yemekhanesinde göreve yeni başladım. Burada dikkat edeceğim hususlar nelerdir ? rutin olarak yapılması gerekne işlemler nelerdir ? tutulması gereken form vs. gibi konularda yardımcı olabilir misiniz ? teşekkürler

Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44

Cevap:

Toplu tüketim yapılan yerler ile ilgili kılavuz niteliğindeki dosyayı ekte bulabilirsiniz. Bu dosya yardımcı ve yol gösterici nitelikte olup, her firmanın kendi prosedürlerini ve talimatlarını, kendi kalite sistemine uygun şekilde ve kendi üretim standartlarına uygun şekilde hazırlaması gerekmektedir. Ekteki dosyayı kaynak olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca Yemekhane Esasları ve  Çalışma Yönetmeliği'ne ulaşabileceğiniz linki de aşağıda bulabilirsiniz.

 
 
 

Cevaplayan : DiaTek