HABERLER

Su Ayak İzi Nedir? Gıdalarda Su Ayak İzi

Mavi su ayak izi; ürünün üretimi için gerekli olan yüzey veya yeraltı suyu miktarıdır. ... devamı

29 gün önce 277 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik


GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VE
KONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİK

BİRİNCİ BÖL ... devamı

bir ay önce 339 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Aerobik Mezofilik Bakteri Sayımı

Kozmetik ürünlerinde aerobik mezofilik bakteri sayımı ile kullanılan &# ... devamı

2 ay önce 516 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Salmonella Spp. Aranması

Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür ... devamı

2 ay önce 586 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İlaç Üretiminde Hijyen

İlaç endüstrisi 1984 yılında GMP uygulamasına geçmiştir. ... devamı

3 ay önce 566 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar

Salmonella:

Genellikle mide krampları ve diyare ile birlikte akut gastroenteritidisi içerir.S. ... devamı

3 ay önce 470 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeni Yönetmeliği 2022


Gıda Hijyeni Yönetmeliği'ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.. ... devamı

3 ay önce 1087 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ICP-MS (İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma - Kütle Spektrometresi)


İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edeb ... devamı

4 ay önce 753 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soğuk Zincir ve Önemi - Gıda Soğuk Zİnciri Koruma

Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok öneml ... devamı

5 ay önce 1002 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Endüstride Mutfak Hijyen Kuralları


1.MUTFAK GİRİŞLERİNDE HİJYEN PASPASI BULUNDURULMASI GEREKLİDİR. ... devamı

5 ay önce 907 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Otellerde Hijyen ve Gıda Güvenliği


 Bir otel işletmesi için mutfak; yemek kalitesi, yiyecek maliyeti ve hijyen olmak üzere üç fak ... devamı

6 ay önce 1172 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otellerde Hijyen


  UMUMİ HIFZISSIHHA KANUNU Kanun Numarası: 1593
Kabul Tarihi: 24/4/1930
Yayımlandığı R. ... devamı

6 ay önce 1157 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği