HABERLER

Meyve Sularında Koruyucu Kullanımı ve Türk Gıda Kodeksi

Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair Düzenlemeler

Türk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı

29 gün önce 263 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda ve Kozmetik Üretiminde Hijyen ve Güvenlik: Diatek Hazır Besiyerleri

Hazır Besiyerlerinin Önemi ve Kullanım Alanları

Hazır besiyerleri, mikroorganizmaların laboratuvar ortamı ... devamı

2 ay önce 470 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Üretiminde BRC Standardı: Güvenliğin ve Kalitenin Anahtarı

BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı

2 ay önce 410 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri


İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri

Mikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı

... devamı

2 ay önce 461 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

MSDS Belgesi Nedir?


Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:

Kimyasal Maddenin Tanımı:
Ürünün adı, kimyas ... devamı

2 ay önce 730 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda İşletmelerinde Temizlik Validasyonu ve Önemi


Temizlik Validasyonu ile Elde Edilen Kazanımlar Gıda Güvenliği: Mikroorganizma, alerjen veya kimyasal kalıntı ... devamı

3 ay önce 623 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Raf Ömrünü Uzatmada Paketleme Teknolojileri ve Mikrobiyolojik Analizlerin Önemi

Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı

4 ay önce 1165 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türkiye’de Gıda Bozulmalarının Mikrobiyolojik Nedenleri ve Önlem Yöntemleri

Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı

4 ay önce 981 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği