1. ... devamı
Enterekok Bakterilerinin SebepleriEnterekok bakterilerinin Antep fıstığında bulunması, birden fazla faktör ... devamı
Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair DüzenlemelerTürk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı
Doğal koruma yöntemlerine ek olarak, %100 limon suyu ve nar ekşisinin kendi içeriğinde bulunan doğal asitler de kor ... devamı
Hazır Besiyerlerinin Önemi ve Kullanım Alanları Hazır besiyerleri, mikroorganizmaların laboratuvar ortamı ... devamı
BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı
İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki EtkileriMikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı... devamı
Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:Kimyasal Maddenin Tanımı: Ürünün adı, kimyas ... devamı
Temizlik Validasyonu Nedir?Temizlik validasyonu, süt ve süt ürünleri üreten işletmelerde ... devamı
Temizlik Validasyonu ile Elde Edilen Kazanımlar Gıda Güvenliği: Mikroorganizma, alerjen veya kimyasal kalıntı ... devamı