Gıda mühendisliği açısından raf ömrünü uzatan paketleme teknolojileri ve mikrobiyolojik analizlerin önemi. ... devamı
Üretimde kullanılan suyun hijyen kalitesi, gıda, ilaç ve kozmetik gibi sektörlerde ürün güvenliği ve müşteri sağlığı açısında ... devamı
Gıda bozulmalarının mikrobiyolojik nedenleri ve Türkiye’de gıda hijyenini sağlamaya yönelik çözümler hakkında kapsamlı bilgi ... devamı
Natamisin (E-235) içeren süt ve süt ürünleri insan sağlığına zarar verebilir. ... devamı
Kişisel bakım ürünleri üretimi, tüketicilerin güvenliği ve yasal gerekliliklerin karşılanması açısından büyük bir hassasiyet ... devamı
Gıda Sektöründe Yeni Dönem: Raf Ömrünü Uzatan Çözüm DiaNatura Base ile Cezalardan Korunun! ... devamı
Hytech Slide Hijyen Kontrol Kitleri, hijyen denetimlerini hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştiren yenilikçi bir üründür. ... devamı
Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kaynaklarının dışkıyla kontamine olup olmadığının bir göstergesidir ... devamı
Suda Legionella analizi, özellikle büyük ve karmaşık su sistemlerine sahip işletmeler için hayati önem taşıyan bir sağlık ve ... devamı
Pseudomonas aeruginosa, özellikle su ortamlarında sıklıkla rastlanan, insanlarda ciddi enfeksiyonlara yol açabilen bir bakter ... devamı
Clostridium perfringens bakterisi, özellikle gıda zehirlenmeleri ve gazlı kangren gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen ... devamı
Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal olarak bulunan bir grup bakteridir. ... devamı