HABERLER

Neden Laboratuvar Kurmalıyım? İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar ve Riskleri Önlemenin Yolları

Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:

Maliyet Avantajı:
Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı

6 gün önce 103 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünleri Sektöründe Mikrobiyoloji Laboratuvarı Kurulumunun Önemi

Et ve et ürünleri sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için hijyen ve kalite kontrol, ü ... devamı

10 gün önce 153 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

CLSI M22-A3 Standardı ve %0,5 Kontaminasyon Oranı

Mikrobiyolojik analizlerde kullanılan besiyerleri, gıda sektöründe ve klinik laboratuvarlarda son derece kritik bir ... devamı

20 gün önce 205 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Meyve Sularında Koruyucu Kullanımı ve Türk Gıda Kodeksi

Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair Düzenlemeler

Türk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı

2 ay önce 505 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda ve Kozmetik Üretiminde Hijyen ve Güvenlik: Diatek Hazır Besiyerleri

Hazır Besiyerlerinin Önemi ve Kullanım Alanları

Hazır besiyerleri, mikroorganizmaların laboratuvar ortamı ... devamı

3 ay önce 632 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Üretiminde BRC Standardı: Güvenliğin ve Kalitenin Anahtarı

BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı

3 ay önce 599 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri


İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki Etkileri

Mikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı

... devamı

3 ay önce 660 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

MSDS Belgesi Nedir?


Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:

Kimyasal Maddenin Tanımı:
Ürünün adı, kimyas ... devamı

3 ay önce 980 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda İşletmelerinde Temizlik Validasyonu ve Önemi


Temizlik Validasyonu ile Elde Edilen Kazanımlar Gıda Güvenliği: Mikroorganizma, alerjen veya kimyasal kalıntı ... devamı

4 ay önce 793 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Raf Ömrünü Uzatmada Paketleme Teknolojileri ve Mikrobiyolojik Analizlerin Önemi

Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı

5 ay önce 1448 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği