ATP Nedir ve Neden Önemlidir? ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı bir ... devamı
1. ... devamı
Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:Maliyet Avantajı:Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı
Mikrobiyolojik analizlerde kullanılan besiyerleri, gıda sektöründe ve klinik laboratuvarlarda son derece kritik bir ... devamı
Enterekok Bakterilerinin SebepleriEnterekok bakterilerinin Antep fıstığında bulunması, birden fazla faktör ... devamı
Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair DüzenlemelerTürk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı
Hazır Besiyerlerinin Önemi ve Kullanım Alanları Hazır besiyerleri, mikroorganizmaların laboratuvar ortamı ... devamı
BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı
İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki EtkileriMikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı... devamı
Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:Kimyasal Maddenin Tanımı: Ürünün adı, kimyas ... devamı