HABERLER

Peynirde Asitlik Tayini

AMAÇ ve KAPSAM Peynir çeşitlerinde titre edilebilir asitliği belirlemek. ... devamı

4 gün önce 64 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Viral Enfeksiyonlar

  NEWCASTLE (Yalancı Veba): Etkeni Newcastle virüsüdür. ... devamı

8 gün önce 84 Okunma Diğer Ürünler

Güneşin Mikroplar Üzerine Etkisi

Güneşten dünyaya ulaşan UVC ışınlarının tamamını, UVB ışınlarının da büyük bir kısmını soğuruyor (Şekil ... devamı

11 gün önce 120 Okunma Diğer Ürünler

Süt ve Süt Ürünlerinde HMF Oluşumu

Sütlerde dehidratasyon yolu ile ısıl işlem sonucunda glukozdan 5-hidroksimetil-2-furfural oluşumu gerçekleşebilir. ... devamı

15 gün önce 144 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Maya Çeşitleri Nelerdir ?

En önemli maya türü bira mayası olarak bilinen, ekmek ve şarap yapımında kullanılan Saccharomyces Cerevisiae&# ... devamı

29 gün önce 204 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kapınızın Önü Kalenizin Kapısıdır

Bu Korona günlerinde hiç unutmamamız gereken bir konuyu tekrardan hatırladık : Hijyen  Ancak hazırlıksız yak ... devamı

bir ay önce 242 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Ultraviyole Işık Korona Virüsünü Öldürür

Ultraviyole Hava Temizleme

COVID-19 veya diğer tanımı ile korona virüs ( SARS-CoV-2 ) olarak bilinen virü ... devamı

bir ay önce 509 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyen / Sanitasyon Denetim ve Muayenesi


  HİJYEN DENETİMİNİN FAYDALARI

1 -Hijyen denetimleri işletmenin temizlik ve hijyenik yönden uygun ... devamı

2 ay önce 438 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Prolapsus Hastalığı ve Tedavisi

Yumurta tavuklarında önemli bir verim düşüklüğüne neden olan prolapsus, üzerinde durulması gere ... devamı

2 ay önce 316 Okunma Diğer Ürünler

Ultraviyole ve Corona ( Korona)

Columbia Üniversitesi Irving Tıp Merkezi (CUIMC)’ndeki Radyolojik Araştırmalar Merkezi direktörü ve rady ... devamı

2 ay önce 748 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İş Hijyeni Nedir ?


  Bu nedenle çalışan nüfusun sağlığının ve refahının korunması, iş veriminin arttırılması ve tedavi ... devamı

2 ay önce 427 Okunma Mikrobiyolojik Analiz