Temizlik Validasyonu Nedir?Temizlik validasyonu, süt ve süt ürünleri üreten işletmelerde ... devamı
Temizlik Validasyonu ile Elde Edilen Kazanımlar Gıda Güvenliği: Mikroorganizma, alerjen veya kimyasal kalıntı ... devamı
1. ... devamı
Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı
Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı
Natamisin Nedir ve Neden Tehlikeli? Natamisin, küf ve maya oluşumunu önlemek amacıyla gıdalarda koruyucu olara ... devamı
Hypet Aqua Su Analizi Ürünleri ve Suda Koliform/E. ... devamı
DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı
Fekal Streptokoklar Neden Önemlidir?Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kay ... devamı
Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı
Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı