HABERLER

E.coli Su Testi Nasıl Yapılır? Ofislerde Hızlı ve Güvenilir Çözüm, Ofislerde Su Hijyeni

Suyun temiz ve mikrobiyolojik açıdan güvenli olması, çalışanların sağlığını doğrudan etkiler. ... devamı

2 gün önce 68 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Oteller ve Turizm Tesislerinde VeriTech Protein Kalıntı Test Kiti ile Misafir Güvenliği

Oteller ve turizm tesislerinde müşteri memnuniyeti ve güvenliği, her zaman öncelikli konulardan biri olmuştur. ... devamı

9 gün önce 120 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Protein Bar, Kuruyemiş Bar ve Sağlıklı Fonksiyonel Bar Üretiminde Mikrobiyolojik Tehlikeler ve Önlemler

Diatek ürünleri olan DiaNatura Base, DiaNatura Safe ve Klordioksit ürünlerini isimlerinin üstün ... devamı

24 gün önce 262 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oteller ve Restoranlar İçin Hijyen Doğrulamasında ATP Testi Kullanımı

ATP Testi Nedir ve Neden Önemlidir?

ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan enerji taşıyıcı moleküld& ... devamı

bir ay önce 333 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Doğal Meyve ve Sebze Suları Üretiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler ve DiaNatura Base’in Rolü

Gıda endüstrisinde tüketicilerin sağlıklı, katkısız ve doğal ürünlere yönelmesiyle birlikte, doğal m ... devamı

bir ay önce 312 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ATP Test Kitlerinin Çalışma Mantığı ve Hijyen Denetimindeki Rolü

ATP Nedir?

ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan ve enerji taşıyıcı molekül olarak görev yapan bir ... devamı

2 ay önce 354 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ATP Kiti ve Cihazlarının Kullanım Alanları ve Üretici Firmalara Sağladığı Faydalar

ATP Kit ve Cihazlarının Başlıca Kullanım Alanları

Gıda Üretim ve İşleme Tesisleri:
Gıda üretim hatl ... devamı

2 ay önce 433 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda İşletmelerinde ATP Test Sistemlerinin Önemi ve Kullanım Avantajları

ATP Nedir ve Neden Önemlidir? ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı bir ... devamı

2 ay önce 702 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünlerinde Yapılan Mikrobiyolojik Analizler ve Önemi

Toplam Aerobik Bakteri Yükü (PCA Agar ile):
Ürünlerde genel hijyen durumunu belirlemek ve mikrobiyal ... devamı

4 ay önce 968 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği