HABERLER

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri ve Kullanım Alanları

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri

Su analizlerinde kullanılan hazır besiyerleri, genellikle suda bulun ... devamı

9 gün önce 192 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Yanlış Sonuçlara Yol Açma: Hazır besiyerler ... devamı

23 gün önce 259 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kivi Ağaçlarında Nematod Zararı ve Klordioksit'in Etkisi

Nematodun Kivi Ağaçlarına Etkileri ve Zararları

Nematodlar, toprakta yaşayan mikroskobik solucan benzeri canl ... devamı

bir ay önce 420 Okunma Diğer Ürünler

Domates Midilyosu Klordioksit Kullanımı

Domates mildiyosu, domates yetiştiriciliğinde verim kaybına neden olan en önemli mantar hastalıklarından biridir. ... devamı

2 ay önce 676 Okunma Diğer Ürünler

Pas Hastalığı ve Klordioksit ile Tedavisi

Pas hastalığının belirtileri:

Yaprakların üst ve alt kısımlarında kahverengi veya sarımsı lekeler
Lekele ... devamı

3 ay önce 1120 Okunma Diğer Ürünler

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Uygulaması

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Nasıl Kullanılır?

Klordioksit uygulaması için, belirli konsantrasyonda kl ... devamı

3 ay önce 793 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Bitki Köklerini Tehdit Eden Nematodlar ve Klordioksit ile Mücadele


Nematodların Bitkilere Etkileri:

Köklerde urlar, düğmeler veya şişlikler oluşturarak besin ve su a ... devamı

4 ay önce 1059 Okunma Diğer Ürünler

Membran Filtrasyon Sistemlerinin Çalışma Mantığı



Membran filtrasyon sistemlerinin çalışma mantığı şu şekildedir:

1. ... devamı

4 ay önce 696 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Alerjen Kontrolünde, Protein Kalıntı Testi

Protein Kalıntı Testi Nedir?

Protein kalıntı testi, gıdalarda ve çevresel yüzeylerde kalan protein kalın ... devamı

4 ay önce 941 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform / E. coli: Kapsamlı Bir İnceleme

Koliformlar:

Gram-negatif çubuk şeklindeki bakterilerdir. ... devamı

4 ay önce 1044 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oksidaz Testi Ne Zaman ve Hangi Mikroorganizmalara Yapılır?


Ne Zaman Yapılır?

Oksidaz testi genellikle, ilk bakteri izolasyonundan sonra ilk tanı testlerinden biri olar ... devamı

5 ay önce 1476 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Protein Kalıntı Testinin Örneklerle İşletmelerde Kullanımı

Protein Kalıntı Testi Nedir?

Protein kalıntı testi, gıda işleme ortamlarındaki yüzeylerde kalan protein mikta ... devamı

5 ay önce 1405 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği