Su Analizlerinde Kullanılan Hazır BesiyerleriSu analizlerinde kullanılan hazır besiyerleri, genellikle suda bulun ... devamı
Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün ÖnemiYanlış Sonuçlara Yol Açma: Hazır besiyerler ... devamı
Nematodun Kivi Ağaçlarına Etkileri ve ZararlarıNematodlar, toprakta yaşayan mikroskobik solucan benzeri canl ... devamı
Domates mildiyosu, domates yetiştiriciliğinde verim kaybına neden olan en önemli mantar hastalıklarından biridir. ... devamı
Pas hastalığının belirtileri:Yaprakların üst ve alt kısımlarında kahverengi veya sarımsı lekelerLekele ... devamı
Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Nasıl Kullanılır?Klordioksit uygulaması için, belirli konsantrasyonda kl ... devamı
Nematodların Bitkilere Etkileri:Köklerde urlar, düğmeler veya şişlikler oluşturarak besin ve su a ... devamı
Membran filtrasyon sistemlerinin çalışma mantığı şu şekildedir:1. ... devamı
Protein Kalıntı Testi Nedir?Protein kalıntı testi, gıdalarda ve çevresel yüzeylerde kalan protein kalın ... devamı
Koliformlar:Gram-negatif çubuk şeklindeki bakterilerdir. ... devamı
Ne Zaman Yapılır?Oksidaz testi genellikle, ilk bakteri izolasyonundan sonra ilk tanı testlerinden biri olar ... devamı
Protein Kalıntı Testi Nedir?Protein kalıntı testi, gıda işleme ortamlarındaki yüzeylerde kalan protein mikta ... devamı