HABERLER

Peynirde Asitlik Tayini

AMAÇ ve KAPSAM Peynir çeşitlerinde titre edilebilir asitliği belirlemek. ... devamı

7 gün önce 96 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Viral Enfeksiyonlar

  NEWCASTLE (Yalancı Veba): Etkeni Newcastle virüsüdür. ... devamı

11 gün önce 106 Okunma Diğer Ürünler

Güneşin Mikroplar Üzerine Etkisi

Güneşten dünyaya ulaşan UVC ışınlarının tamamını, UVB ışınlarının da büyük bir kısmını soğuruyor (Şekil ... devamı

14 gün önce 138 Okunma Diğer Ürünler

Süt ve Süt Ürünlerinde HMF Oluşumu

Sütlerde dehidratasyon yolu ile ısıl işlem sonucunda glukozdan 5-hidroksimetil-2-furfural oluşumu gerçekleşebilir. ... devamı

18 gün önce 168 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Maya Çeşitleri Nelerdir ?

En önemli maya türü bira mayası olarak bilinen, ekmek ve şarap yapımında kullanılan Saccharomyces Cerevisiae&# ... devamı

bir ay önce 220 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kapınızın Önü Kalenizin Kapısıdır

Bu Korona günlerinde hiç unutmamamız gereken bir konuyu tekrardan hatırladık : Hijyen  Ancak hazırlıksız yak ... devamı

bir ay önce 257 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Ultraviyole Işık Korona Virüsünü Öldürür

Ultraviyole Hava Temizleme

COVID-19 veya diğer tanımı ile korona virüs ( SARS-CoV-2 ) olarak bilinen virü ... devamı

bir ay önce 555 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyen / Sanitasyon Denetim ve Muayenesi


  HİJYEN DENETİMİNİN FAYDALARI

1 -Hijyen denetimleri işletmenin temizlik ve hijyenik yönden uygun ... devamı

2 ay önce 466 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Prolapsus Hastalığı ve Tedavisi

Yumurta tavuklarında önemli bir verim düşüklüğüne neden olan prolapsus, üzerinde durulması gere ... devamı

2 ay önce 328 Okunma Diğer Ürünler

Ultraviyole ve Corona ( Korona)

Columbia Üniversitesi Irving Tıp Merkezi (CUIMC)’ndeki Radyolojik Araştırmalar Merkezi direktörü ve rady ... devamı

2 ay önce 776 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İş Hijyeni Nedir ?


  Bu nedenle çalışan nüfusun sağlığının ve refahının korunması, iş veriminin arttırılması ve tedavi ... devamı

2 ay önce 449 Okunma Mikrobiyolojik Analiz