HABERLER

ATP Kiti ve Cihazlarının Kullanım Alanları ve Üretici Firmalara Sağladığı Faydalar

ATP Kit ve Cihazlarının Başlıca Kullanım Alanları

Gıda Üretim ve İşleme Tesisleri:
Gıda üretim hatl ... devamı

2 gün önce 71 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda İşletmelerinde ATP Test Sistemlerinin Önemi ve Kullanım Avantajları

ATP Nedir ve Neden Önemlidir? ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı bir ... devamı

24 gün önce 355 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünlerinde Yapılan Mikrobiyolojik Analizler ve Önemi

Toplam Aerobik Bakteri Yükü (PCA Agar ile):
Ürünlerde genel hijyen durumunu belirlemek ve mikrobiyal ... devamı

2 ay önce 592 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Neden Laboratuvar Kurmalıyım? İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar ve Riskleri Önlemenin Yolları

Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:

Maliyet Avantajı:
Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı

2 ay önce 602 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünleri Sektöründe Mikrobiyoloji Laboratuvarı Kurulumunun Önemi

Et ve et ürünleri sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için hijyen ve kalite kontrol, ü ... devamı

2 ay önce 591 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetik Üreticileri İçin Mikrobiyoloji Laboratuvarı Kurulumu – GMP, ISO 22716 ve FDA Standartlarına Uygun Çözüm

Diatek’ten Kozmetik Şirketlerine Uygun Fiyatlı Özel Laboratuvar Kurulumu!

Kozmetik sektöründe ... devamı

2 ay önce 646 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

CLSI M22-A3 Standardı ve %0,5 Kontaminasyon Oranı

Mikrobiyolojik analizlerde kullanılan besiyerleri, gıda sektöründe ve klinik laboratuvarlarda son derece kritik bir ... devamı

3 ay önce 573 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Yeni Nesil Gıda Güvenliği: Süt ve Süt Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterlerde Devrim


Eski Kriterlerde Yapılan Çıkarmalar ve Değişiklikler

Pastörize Süt
Eskiden pastöriz ... devamı

3 ay önce 770 Okunma Mikrobiyolojik Analiz