Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı
1. ... devamı
Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı
DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı
Fekal Streptokoklar Neden Önemlidir?Fekal Kontaminasyonun Göstergesi: Fekal streptokoklar, su kay ... devamı
Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı
Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı
Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı
Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı
En Çok Bakılan Mikroorganizmalar Su analizlerinde sıklıkla incelenen mikroorganizma grupları şunlardır: ... devamı
Su Analizlerinde Kullanılan Hazır BesiyerleriSu analizlerinde kullanılan hazır besiyerleri, genellikle suda bulun ... devamı
Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün ÖnemiYanlış Sonuçlara Yol Açma: Hazır besiyerler ... devamı