Yanlış numune alma, cihaz kalibrasyonu ve yorum hataları nasıl önlenir?ATP temelli hijyen doğrulama, HACCP v ... devamı
Gözle Görülmeyen Risk: Görünmeyen KalıntılarGıda üretim alanlarında yapılan rutin t ... devamı
1. Görsel Eğitim Aracı Olarak ATP TestleriKlasik eğitimlerde temizlik anlatılır, ama temizlik hissedilmez. ... devamı
Ürün sayfamız (incele/sipariş):https://www.diatek.com. ... devamı
Bu makalede, ATP testlerinde doğruluğu etkileyen faktörleri ve Veritech ATP Kitleri kullanılarak doğru uygulama yön ... devamı
Hız Farkı: Dakikalar mı, Günler mi? Geleneksel yöntemlerde yüzeyden alınan örnekler besiye ... devamı
ATP testi ne işe yarar? Temizlikten sonra yüzeyde canlı kalıntı (yemek artığı, ter, tükürük, mik ... devamı
1) Hammadde Kabul, Ayrıştırma ve Ön Hazırlık Amaç: Ürün tipine göre yağ/yağsız (lean/ ... devamı
1) Hammadde Kabul ve StandardizasyonAmaç: Hedef peynir tipine uygun kazein:yağ dengesini, mikrobiyal/kimyasa ... devamı
Toplam Kalite Yönetimi (TKY), süreçlerin tamamında sürekli iyileştirmeyi ve müşteri memnuniyetini me ... devamı
Protein Kalıntılarının Mikrobiyolojik Risklerle İlişkisiGıda üretim tesisleri, sağlık hizmetleri, ilaç ... devamı
Suyun temiz ve mikrobiyolojik açıdan güvenli olması, çalışanların sağlığını doğrudan etkiler. ... devamı