Konuyla ilgili web sitemizde bulanan aşağıdaki makalelerden yardım alabilirsiniz. Ayrıca Mikrobiyolojik Kriterler Tebliğini de inceleyebilirsiniz ve yardımcı olması amacıyla gıda analizleri hakkındaki bir dosyayı da ekliyorum. İyi çalışmalar.
http://www.diatek.com.tr/Makale-Yontem/Toplam-Canli-Bakteri-Analizi/Toplam-Canli-Bakteri-Analizi_9.htm
http://www.diatek.com.tr/Makale-Yontem/Mikrobiyolojik-Gida-Analizleri-icin-Numune-Alma/Mikrobiyolojik-Gida-Analizleri-icin-Numune-Alma_173.htm
http://www.diatek.com.tr/Makale-Yontem/Meyve-Suyu-Uretiminde-Riskler-ve-Mikrobiyolojik-Analizler/Meyve-Suyu-Uretiminde-Riskler-ve-Mikrobiyolojik-Analizler_174.htm
http://www.diatek.com.tr/Makale-Yontem/Hazir-Yemeklerde-Mikrobiyolojik-Kriterler/Hazir-Yemeklerde-Mikrobiyolojik-Kriterler_262.htm
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2009/02/20090206-8.htm