SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
SORU SOR ▼
Takma İsim (Sitede Görünecek)
E-Posta (Sitede Görünmeyecek)
Telefon (Sitede Görünmeyecek)
Soru

safran

Tereyağında rm sayısı sonuçları nasıl yorumlanır bu sayıyla ilgili bir standart var mı? sonuç "vardır yoktur" mu yoksa reel bir sonuç mu çıkar çıkan sonuç neye göre değerlendirilir? Teşekkürler

Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44

Cevap:

 Tereyağı ile ilgili fiziksel analizlerde TS 1331 Standardı kullanılmaktadır. Reichert Meissl sayısını hesaplama ve yorumlama ile ilgili bilgileri "Tereyağında Reichert Meissl Sayısını Hesaplama" isimli makalemizden görebilirsiniz. Makaleye ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Cevaplayan : DiaTek