SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
SORU SOR ▼
Takma İsim (Sitede Görünecek)
E-Posta (Sitede Görünmeyecek)
Telefon (Sitede Görünmeyecek)
Soru

yusuf

Merhaba, kayısıda kükürt analizi yaparken en çok nelere dikkat etmeliyiz? 

Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44

Cevap:

Kuru kayısıda kükürtleme sırasında en çok dikkat edilmesi gereken unsur kullanılan kükürt miktarı ve nem oranıdır. Her kayısı çeşidi için kükürtleme süre ve miktarının belirlenmelidir. Kuru kayısıyı çuvalda depolamak yerine kasalarda depolanmalıdır. Kuru kayısıda kükürtleme hakkında daha fazla bilgi almak için bu makalemizi okuyabilirsiniz.

Cevaplayan : DiaTek