Merhabalar, Üzüm pekmezinden elde edilen cevizli sucuk ile ilgili mevzuat, analiz parametreleri gibi bilgilere ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?
Cevizli sucuk analizlerinde Türk Gıda Kodeksi Lokum Tebliği (Tebliğ No:2013/55) kullanılmaktadır. Tebliğe ulaşmak için lütfen tıklayınız. Cevizli sucuk üretiminde dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar vardır. Kontaminasyondan kaçınmak için üretim alanınızın giriş ve çıkışlarında HyPass (Antimikrobiyal Dezenfektanlı Paspas) kullanabilirsiniz. HyPass hakkında detaylı bilgi için tıklayınız. Üretim alanı içinde Hysafe Air cihazını kullanmak havadaki mikroorganizmaları etkisiz hale getirecektir. Hysafe Air hakkında bilgi almak için tıklayınız. Yüzeylerde bulunan biyolojik artıklar bakterilerin üremesine zemin oluştururlar. Hytest Pro ile kısa sürede protein tespiti yapabilirsiniz. Hytest Pro hakkında bilgi almak için tıklayınız. Cevizli sucuğun raf ömrünü uzatmak için tamamen bitkisel özütlerinden elde edilen doğal bir ürün olan DiaNatura Safe kullanabilirsiniz. DiaNatura Safe hakkında bilgi almak için tıklayınız.