Mikrobiyoloji laboratuvarı kurabilmeniz için gerekli olan
bilgiler ve kullanacağınız ekipmanları kısaca şöyle belirtebiliriz.
Mikrobiyolojik
Kriterler Tebliği çalışmalarınıza genel bir fikir vermesi açısından faydalı
olacaktır. Kuruyemiş ve kuru meyvelerde yapılan mikrobiyolojik analizler
genellikle, küf-maya, toplam bakteri, E.coli, Koliform ve Salmonella
analizleridir. Bu analizlerinizde kullanacağınız besiyeri çeşitlerini
firmamızdan temin edebilirsiniz.
Hazır
besiyerleri hakkında bilgi almak için lüften TIKLAYINIZ.
Analizleri uygularken Steril drigalski çubuğu, steril pipet,
stomacher poşeti gibi plastik malzemelere ihtiyacınız olacaktır. Plastik Malzemeler hakkında bilgi almak
için TIKLAYINIZ.
Laboratuvarda hijyeni sağlamak ve analizlerin uygun
koşullarda gerçekleştirmek için Minkübatör,
UV Lamba, HyPass, Hytech Slide gibi ürünlerimiz faydalı olacaktır.
Ürünlerin ismine tıklayarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.