SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
Gıda mühendisi
Merhaba ben süt sektöründe çalışmaktayım size sormak istediğim kaşar peyniri ve yoğurt üretiminde inkübasyon şartları nem ve sıcaklık oranları nasıl olmalıdır ? Nem ölçümü nasıl ayarlanabilir ve ortam hijyeninde ozon kullanılması nasıl bir etkinlik sağlar ?
Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44
Cevap:
Bahsetiğiniz ürünlerin üretimi hakkında yazılarımız mevcut. Üretim süreçleri hakkında göz atmanızı öneriyoruz.
Gıda üretiminde ozon gazı kullanımı sıvı gaz ve gaz form olmak üzere çeşitli şekillerde uygulanabilir. Ozon gazı kullanımı ürün, ortam, gıda depoları, alet edavat, personel dezenfeksiyonlarında, sterilizasyonlarda uygulama dozajları değişmektedir.
Cevaplayan : DiaTek