SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
SORU SOR ▼
Takma İsim (Sitede Görünecek)
E-Posta (Sitede Görünmeyecek)
Telefon (Sitede Görünmeyecek)
Soru

Mühendis

Şuan Antep Fıstığını kesip küçük parçacıklar(örneğin:0-2.5mm,1.5-2.5mm,2.5-3.5mm gibi) ayrıştırıp ultra viole ışığına tabi tutup vakumluyoruz ama her gönderilen ürün için yapılan analiz de koliform olduğu tespit edilip iade ediliyor. Antep fıstığına koliform bulaşma sebeplerini öğrenebilirim ki hijyene bu kadar dikkat ederken

Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44

Cevap:

DiaNatura Safe ürünümüz bu sorunu çözmenize yardımcı olacaktır. Tamamen doğal bitki özütlerinden elde edilen bu ürünü %2'lik hazırlayıp, fıstıkların tüm yüzeyine uygulayabilirsiniz. Tamburda fıstıklar dönerken yüzey püskürtmesi ile DiaNatura Safe'i kullanabilirsiniz. 
 

Cevaplayan : DiaTek