SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
SORU SOR ▼
Takma İsim (Sitede Görünecek)
E-Posta (Sitede Görünmeyecek)
Telefon (Sitede Görünmeyecek)
Soru

Son Sorular

iikaya

FİRMAMIZ YURTDIŞINA SÜTLÜ TATLI GÖNDERECEK BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK DONMUŞ SÜTLÜ TATLIYA HANGİ ÜRÜNÜZÜ KULLANABİLİRİZTEŞEKKÜRLER

Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44

Cevap:

Ahmet Bey sorunuz için teşekkürler. Sütlü tatlı üretimi yaparken firmamızın tamamen doğal bitki özütlerinden üretmiş olduğu Dia Natura Base ürününü kullanmanızı öneriyoruz. Bu yöntemle  sütlü tatlıların raf ömrünü 4 ila 10 kata kadar uzatmanız mümkündür.
 

Cevaplayan : DiaTek