SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
SORU SOR ▼
Firma Adı (Gerekli)
 
Ad / Soyad (Gerekli)
 
E-Posta (Gerekli)
   
Telefon (Gerekli)
   
Aşağıdaki bilgiler sitede görüntülenir.


Takma İsim (Gerekli)
 
Soru Başlığı (Gerekli)
 
Soru  

hijyen

swab analizi olarak geçen ve üretim alanından alınan numunelerle yapılan mikrobiyolojik analiz nasıl yapılır.

Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44

Cevap:

Bunun için Hytest Pro isimli ürünümüzü size tavsiye ederiz.
 
Protein kalıntısı kalmayacak şekilde temizlenmiş bir alanda mikrobiyolojik üreme olması mümkün değildir. Temizlik etkinliğinizi gözlemlemek gıda güvenliği kazalarını önlemede size yardımcı olur.
 
Kullanımı kolaydır, özel bir eğitim ve enstrüman gerektirmez. İki dakikadan kısa bir sürede, çoğu zaman saniyeler içerisinde, renk dönüşümü ile sonuç verir.
 
Temizken turuncu renkte olan solüsyon protein (mavi), alkol (yeşil), klor (renksiz) varlığında renk değiştirerek kirliliğin miktarı ve sebebi ile ilgili bilgi verir. Anında gerekli önlemleri alabilmenizi sağlar.
 
0,02 mg protein varlığını ölçebilecek hassasiyetteki teknolojisi ile tutarlı ve güvenilir sonuçlar verir.
 
Özel tasarlanmış yapısı kullanım sırasında atık üretmez. Kullanım sonrası plastik malzeme olarak çöpe atılabilir. 
 
Daha detaylı bilgi için tıklayınız...

 
 

Cevaplayan : DiaTek