Proallium DMC

Ana Sayfa » Ürünler » Gıda Hijyeni ve Güvenliği Ürünleri» Proallium DMC
İletişime Geç
İLETİŞİM FORMU
Ad / Soyad
Kurum Adı
E-Posta
Mesaj

Tanımı

Domca firması tarafından üretilen Proallium DMC, meze ve sosların bitki özütleri ile doğal yoldan raf ömrünü uzatmakta kullanılan soğan ve sarımsak aromasıdır. İçeriğinde bulunan doğal aktif maddeler bakterilerin, küflerin ve mayaların gelişimi önlemektedir.
 

 
 
Üstün Yönleri


Bakteri, küf ve mayalara karşı geniş spektrumlu bir koruyucu etkiye sahip olduğu için kullanıldığı gıdanın raf ömrünü uzatır.

Proallium DMC ; Potasyum sorbat (E-202) ve Sodyum benzoat (E-211) gibi geleneksel koruyucuların benzer görevini doğal olarak yerine getiren bir gıda aromasıdır, o yüzden E-Kodu ile sınıflandırılamaz.  İnsan sağlığına hiçbir yan etkisi yoktur.

Her pH değerinde kullanılabilmektedir.

150 dereceye kadar yüksek ısılarda dahi etkinliğini kaybetmemektedir.

Kullanım Amaçları

Tüketime hazır gıdaların raf ömrünü uzatmak.
 
Kullanım Alanları
 
Soslar (Ketçap, mayonez, hardal, köri, çemen ve diğer soslar)
 
Et Ürünleri (sucuk, salam, sosis)
 
Tüketime hazır yemekler (Çiğköfte, hazır salatalar, mantılar, börekler, makarnalar, hazır yemekler)
 
Mezeler (Acuka, amerikan salatası, italyan salatası, patlıcan salatası, makarna salatası, patates salatası, haydari, acılı ezme, gavurdağı, tarator, humus, kısır, barbunya pilaki, şakşuka, fava, piyaz, çerkez tavuğu, yoğurtlu semizotu, mücver vs.)
 
 
 
Et Ürünleri (sucuk, salam, sosis)
 
 
 
Uygulama Dozu
 
Önerilen kullanım dozu 1 kilogramlık son ürün için 0-1 - 1 gram arasıdır. Proallium DMC tamamen bitkisel özütlerden oluştuğu için ihtiyaca göre kilogram başına 1 gramın üzerine çıkmasında bir sakınca yoktur.
 
Kullanım Şekilleri
 
Uygulama 1/5 - 1/10 oranında su veya yağ ile seyrelterek ürüne katma yada direkt olarak ürüne katma şeklindedir.
 
Ekli Dosyalar
  Proallium S Liquido DMC Belgeler

İletişime Geç
İlginizi Çekebilecek Ürünler
Tab Yağ Çözücü ve Tab Kir Çözücü
Endüstriyel Tab Yağ Çözücü ve Kir Çözücü
Kurulama Paspası
Ayak tabanındaki nemin ve ıslaklığın zeminde iz yapmasını ön...
Protein Kalıntı Testi
Renk değişiminin görsel okuması ile protein kalıntısı tespit...
TÜMÜNÜ GÖR »