Proallium DMC

Ana Sayfa » Ürünler » Gıda Hijyeni ve Güvenliği Ürünleri» Proallium DMC
İletişime Geç
İLETİŞİM FORMU
Ad / Soyad
Kurum Adı
E-Posta
Mesaj

Tanımı

Domca firması tarafından üretilen Proallium DMC, meze ve sosların bitki özütleri ile doğal yoldan raf ömrünü uzatmakta kullanılan soğan ve sarımsak aromasıdır. İçeriğinde bulunan doğal aktif maddeler bakterilerin, küflerin ve mayaların gelişimi önlemektedir.
 

 
 
Üstün Yönleri


Bakteri, küf ve mayalara karşı geniş spektrumlu bir koruyucu etkiye sahip olduğu için kullanıldığı gıdanın raf ömrünü uzatır.

Proallium DMC ; Potasyum sorbat (E-202) ve Sodyum benzoat (E-211) gibi geleneksel koruyucuların benzer görevini doğal olarak yerine getiren bir gıda aromasıdır, o yüzden E-Kodu ile sınıflandırılamaz.  İnsan sağlığına hiçbir yan etkisi yoktur.

Her pH değerinde kullanılabilmektedir.

150 dereceye kadar yüksek ısılarda dahi etkinliğini kaybetmemektedir.

Kullanım Amaçları

Tüketime hazır gıdaların raf ömrünü uzatmak.
 
Kullanım Alanları
 
Soslar (Ketçap, mayonez, hardal, köri, çemen ve diğer soslar)
 
Tüketime hazır yemekler (Hazır salatalar, mantılar, börekler, makarnalar, hazır yemekler)
 
Mezeler (Acuka, amerikan salatası, italyan salatası, patlıcan salatası, makarna salatası, patates salatası, haydari, acılı ezme, gavurdağı, tarator, humus, kısır, barbunya pilaki, şakşuka, fava, piyaz, çerkez tavuğu, yoğurtlu semizotu, mücver vs.)
 
 
 
Et Ürünleri (sucuk, salam sosis)
 
 
 
Uygulama Dozu
 
Önerilen kullanım dozu 1 kilogramlık son ürün için 0-1 - 1 gram arasıdır. Proallium DMC tamamen bitkisel özütlerden oluştuğu için ihtiyaca göre kilogram başına 1 gramın üzerine çıkmasında bir sakınca yoktur.
 
Kullanım Şekilleri
 
1/4 oranında su veya yağ ile  karıştırıp ürüne katma - Direkt olarak ürüne katma
 
Toz formda olan Proallium DMC, direkt olarak veya kullandığınız Proallium'un minimum 4 katı suyla karıştırılarak  hazırlık aşamasında bulunan ürüne katılabilir. Homojen (Ürünün tamamında eş görünümlü) bir karışım yapmak için önce ürünün küçük bir kısmında karıştırma işlemi yapıldıktan sonra ürünün tamamı karıştırılarak Proallium DMC'nin maksimum koruma etkisi gerçekleşir. 

İletişime Geç
Etiketler: gıda koruyucusu soğan sarımsak , et sucuk koruma , proallium doğal , proallium nasıl kullanılır , bozulma önleyici , raf ömrü uzatıcı , proallium dmc, bitki özlü doğal gıda koruyucusu, doğal antimikrobiyal, meze ve soslarda raf ömrü uzatıcı doğal koruyucu
İlginizi Çekebilecek Ürünler
UV Lambaları ve Armatürleri
Ultra Viyole ışın ile sterilizasyon için ihtiyaç duyulan her...
HyPass (Antimikrobiyal Dezenfektanlı Paspas)
Ayakla hijyenik ortamlara taşınabilecek mikroorganizmaları e...
Diasis ULV (Pulverizasyon Cihazı)
Diasis ULV, uzun süreli etki gücüne sahip ince püskürtme tek...
TÜMÜNÜ GÖR »