ATP Nedir ve Neden Önemlidir? ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı bir ... devamı
1. ... devamı
1. Üretim Sürecindeki Kontaminasyon Kaynaklarıa. ... devamı
Toplam Aerobik Bakteri Yükü (PCA Agar ile):Ürünlerde genel hijyen durumunu belirlemek ve mikrobiyal ... devamı
Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:Maliyet Avantajı:Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı
Et ve et ürünleri sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için hijyen ve kalite kontrol, ü ... devamı
Enterekok Bakterilerinin SebepleriEnterekok bakterilerinin Antep fıstığında bulunması, birden fazla faktör ... devamı
Türk Gıda Kodeksi'nde %100 Meyve Sularına Dair DüzenlemelerTürk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benze ... devamı
Doğal koruma yöntemlerine ek olarak, %100 limon suyu ve nar ekşisinin kendi içeriğinde bulunan doğal asitler de kor ... devamı
BRC standardı, gıda üretim firmalarının güvenli bir şekilde üretim yapmasını sağlarken aynı zamanda müşte ... devamı
İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki EtkileriMikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı... devamı