HABERLER

Suda Legionella Analizi: Neden Bu Kadar Önemli?

Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?

Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı

7 gün önce 114 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Pseudomonas aeruginosa Neden Aranır?

Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı

10 gün önce 152 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Clostridium perfringens Analizi


Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?

Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı

13 gün önce 186 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Fekal Koliform Bakterisi

Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?

Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı

17 gün önce 196 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kivi Ağaçlarında Nematod Zararı ve Klordioksit'in Etkisi

Nematodun Kivi Ağaçlarına Etkileri ve Zararları

Nematodlar, toprakta yaşayan mikroskobik solucan benzeri canl ... devamı

2 ay önce 568 Okunma Diğer Ürünler

Domates Midilyosu Klordioksit Kullanımı

Domates mildiyosu, domates yetiştiriciliğinde verim kaybına neden olan en önemli mantar hastalıklarından biridir. ... devamı

3 ay önce 778 Okunma Diğer Ürünler

Pas Hastalığı ve Klordioksit ile Tedavisi

Pas hastalığının belirtileri:

Yaprakların üst ve alt kısımlarında kahverengi veya sarımsı lekeler
Lekele ... devamı

4 ay önce 1261 Okunma Diğer Ürünler

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Uygulaması

Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Nasıl Kullanılır?

Klordioksit uygulaması için, belirli konsantrasyonda kl ... devamı

4 ay önce 948 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klordioksitin Tohum Dezenfeksiyonunda Kullanımı

Klordioksitin Tohum Dezenfeksiyonundaki Faydaları:

Geniş spektrumlu antimikrobiyal aktivite: Klordioksit, çok ... devamı

4 ay önce 837 Okunma Diğer Ürünler

Alerjen Kontrolünde, Protein Kalıntı Testi

Protein Kalıntı Testi Nedir?

Protein kalıntı testi, gıdalarda ve çevresel yüzeylerde kalan protein kalın ... devamı

5 ay önce 992 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform / E. coli: Kapsamlı Bir İnceleme

Koliformlar:

Gram-negatif çubuk şeklindeki bakterilerdir. ... devamı

5 ay önce 1137 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oksidaz Testi Ne Zaman ve Hangi Mikroorganizmalara Yapılır?


Ne Zaman Yapılır?

Oksidaz testi genellikle, ilk bakteri izolasyonundan sonra ilk tanı testlerinden biri olar ... devamı

6 ay önce 1609 Okunma Mikrobiyolojik Analiz