Sayı : 29261 TEBLİĞ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEK ... devamı
Mavi su ayak izi; ürünün üretimi için gerekli olan yüzey veya yeraltı suyu miktarıdır. ... devamı
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VEKONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİKBİRİNCİ BÖL ... devamı
Hijyen Nedir?Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı
Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür ... devamı
Gıda Hijyeni Yönetmeliği'ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.. ... devamı
İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edeb ... devamı
Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok öneml ... devamı
UMUMİ HIFZISSIHHA KANUNU Kanun Numarası: 1593Kabul Tarihi: 24/4/1930Yayımlandığı R. ... devamı
Balık alerjiniz varsa, her zaman yanınızda bir epinefrin oto enjektörü bulundurun. ... devamı
Besin alerjileri daha çok çocukluk döneminin sorunlarından birisidir. ... devamı
Buğday otuza yakın farklı protein türleri içerir, glutenin ve gliadin adlı proteinler suyla birleştiğinde esnek ... devamı