Tavuklarda yumurta oluşumu ilk olarak yumurta sarısını medyana getiren ovumların hızlı gelişimiyle başlar. Ovumlar günde 2 g. ... devamı
Çağdaş sağlık hizmeti anlayışı, öncelikle sağlığın koruması ve geliştirilmesini gerektirmektedir. ... devamı
Coronavirüs (Koronavirüs) nedir? Korona Virüsü nasıl bulaşır? Dünya üzerinde ilk kez 1960’lı yıllarda görülen '2019-nCoV' ol ... devamı
Kanatlı hayvanlarda görülen en riskli sağlık sorunlarından birisi de kanlı ishaldir. ... devamı
Organik Tavukçuluk; organik ürün olduğu sertifikasyonlarla tescillenmiş bir iş sahasıdır. ... devamı
Balıkların çeşidi, şekli, yağ kompozisyonları ve yakalandıkları andaki açlık durumları bu faktörlerden birkaçıdır. ... devamı
Abomasum kayması doğum sonrası bir ay içinde özellikle yaşlı ve iri süt sığırlarında orta çıkar. ... devamı
Rumen Asidozu korunmada en önemli faktör, hayvanlara verilen rasyonun dengeli olmasıdır. ... devamı
Bu bakteri grubu proteinleri hidrolize ederek proteaz enzimi salgılarlar. ... devamı
Kuru gıdaların uygun şartlarda muhafaza edilmesi ve bulaşmaların engellenmesidir. ... devamı
Broiler tavuk olarak adlandırılan Etlik Piliç yetiştiriciliği dışarıdan bakıldığında oldukça kolay ve basit görünen bir yetiş ... devamı
Sütteki kuru maddenin yaklaşık %27’sini oluşturan süt proteinleri en önemli temel bileşendir. ... devamı