HABERLER

Oksidaz Test Stripleri : Mikrobiyolojide Kullanımı ve Önemi

Oksidaz Testi Nedir? Oksidaz testi, bir mikroorganizmanın oksidatif metabolizma yeteneğini değerlendiren bir tanı aracıdır. ... devamı

bir yıl önce 3598 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeninde Protein Kalıntı Testleri: Tanım ve Kullanım Amaçları

Gıda hijyeni, tüketilen gıdaların güvenli ve sağlıklı olmasını sağlamak amacıyla bir dizi önlemi içeren kritik bir konudur. ... devamı

bir yıl önce 1781 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform ve E. coli Analizi: Önemi ve Uygulama Süreçleri

Suda Koliform ve E. coli Analizi : Önemi ve Uygulama Süreçleri ... devamı

bir yıl önce 2356 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Escherichia coli Doğrulama Test Stripleri - E.coli Doğrulama

Escherichia coli Doğrulama Test Stripleri - E.coli Doğrulama ... devamı

bir yıl önce 2026 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı

Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı ... devamı

bir yıl önce 1937 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlü Tatlılarda Bozulmalar ve Koruyucular

Sütlü tatlılar, içerdikleri süt, krema, yoğurt gibi süt ürünleri ile besleyici ve lezzetli bir seçenek olarak sofralarımızı s ... devamı

bir yıl önce 1784 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Zeytinlerde Koruyucu Kullanımı ve Zeytinlerin Raf Ömrünü Uzatma

Zeytinlerde Koruyucu Kullanımı ve Zeytinlerin Raf Ömrünü Uzatma ... devamı

bir yıl önce 2010 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yoğurt Üretiminde Mikrobiyal Sorunların Önlemleri

Yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunlarla başa çıkmak için aşağıda belirtilen önlemler alınabilir: ... devamı

bir yıl önce 1880 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler ve Sülfit İndirgeyen Bakteri Analizi

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler: Özellikler ve Önemi Sülfit indirgeyen bakteriler, sucul ortamlarda yaygın olarak bulunan ... devamı

2 yıl önce 3119 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Doğal Bitkisel Koruyucular, Doğal Gıda Koruyucuları

Gıdaların raf ömrünün uzatılması, gıdaların bozulmasını ve zararlı mikroorganizmaların oluşumunu önlemek için önemli bir konu ... devamı

2 yıl önce 3281 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Üretimde Havadaki Mikrobiyal Yük

Gıda üretimi sırasında, havadaki mikrobiyal yük, gıda güvenliği açısından önemli bir faktördür. ... devamı

2 yıl önce 2516 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Peynir Üretiminde Şişme Sorunu

Peynir Üretiminde Şişme Sorunu ... devamı

2 yıl önce 3950 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği