HABERLER

Gıdalarda Mikrobiyolojik Bozulmalar

Gıda bozulmasında en önemli etken mikroorganizmalardır. ... devamı

6 gün önce 100 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavuk Hastalıkları ve Sağlık Tedbirleri

Tavuk Hastalılarının Sebepleri Kaliteli ve bol miktarda ürün alabilmek ancak sağlıklı hayvanlarda mümkünd ... devamı

20 gün önce 143 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ulusal Salmonella Kontrol Programı Yayınlandı

Türkiye’de gıda amaçlı üretimi yapılan damızlık kanatlılar, yumurtacı tavuklar, broylerler ve hindileri ... devamı

23 gün önce 129 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Mikrobiyolojik Tanımlar

Halofilik bakteri/Halophilic: Tuz sever. Yüksek tuz (Sodyum klorür-NaCl) konsantrasyonunu seven. ... devamı

bir ay önce 211 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Pastırmada Görülebilecek Bozukluklar ve Çözümü

Pastırmada Görülebilecek Bozuklukları Şu Şekildedir :

1. ... devamı

bir ay önce 207 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Fonksiyonel Gıdalar ve Etkileri

Fonksiyonel besin: Sağlıklı beslenmeye bir katkıda bulunan, aynı zamanda iyi hal ve sağlığı geliştirip hastalık riskini azalt ... devamı

2 ay önce 200 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Mikrobiyoloji Analizleri

Diatek olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz tüm kriterler dahilinde mikrobiyolojik analiz yöntemleri ışığında gıda m ... devamı

2 ay önce 296 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Genç Kanatlılarda Pullorum Hastalığı

  Pullorum hastalığı, genç kanatlılarda, genellikle septisemik ve öldürücü, erginlerde de kroni ... devamı

2 ay önce 257 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Katkılarına Aşırı Duyarlılık ve Hiperaktivite

Gıda katkısı gıdalara özel bir fonksiyon için (bozulmasını önlemek, rengini güzelleştirmek gibi) katılan, ... devamı

3 ay önce 276 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Biyogüvenlik Kanunu

10531

 

 

BİYOGÜVENLİK KANUNU

 

 

Kanun Numarası   &nbs ... devamı

3 ay önce 251 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Analizlerine Yeni Düzenleme!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Ulusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğü Yönetmelik taslağını gör&# ... devamı

3 ay önce 290 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süt ve Süt Ürünlerinde Yapılan Tağşişler

Taze Süt: Günlük süt uygun şartlarda muhafaza edilmez ise tazeliğini kaybeder, üreticiler süte ... devamı

3 ay önce 426 Okunma Mikrobiyolojik Analiz