HABERLER

AB Hijyen Standartları Projesi


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından "Çiftçilerin ve Gıda İşleyicilerinin IPARD Des ... devamı

2 gün önce 32 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

SALKONDER Salçalara Dikkat Çekti

Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salç ... devamı

26 gün önce 210 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları

 Diatek tarafından üretilen Dia Natura Base ürününü ürünlerinizi korumada ve raf &# ... devamı

bir ay önce 267 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tehlikeli Gıda Katkı Maddeleri

15 Tehlikeli Gıda Katkı Maddesi: Allerji, Astım, Beyin hasarı, Kanser Oluşturabilen Bu Şaibeli Katkı Maddelerine Gerçekt ... devamı

2 ay önce 336 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Personel Hijyeni ve Ortam Hijyeni

Hijyen Nedir?  Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

2 ay önce 483 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Organik Tarım

  Organik tarım ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu kaybolan doğal dengeyi yeniden kurmaya yönelik olarak ... devamı

bir yıl önce 1804 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fipronil Nedir?

    Avrupa'nın bazı ülkelerinde yumurtalara fipronil maddesinin karışması ile ilgili haberler gündemde ... devamı

bir yıl önce 2788 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Sofralık Zeytin Depolama


  Mamul ürün deposu, ambalaja alınan zeytinlerin son tüketiciye ulaşana kadar fiziksel veya ki ... devamı

bir yıl önce 1844 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi Nedir?


Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi, T.C. ... devamı

bir yıl önce 2086 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mihaliç Peyniri Üretimi

Mihaliç peyniri Balıkesir ve Bursa yöresinde, genellikle tam yağlı çiğ “kıvırcık” koyun süt& ... devamı

2 yıl önce 2955 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yoğurt Üretiminde Kullanılan Makinalar

Yoğurt çeşitleri ve üretimi hakkında daha önce şu makalede detaylıca bahsetmiştik. ... devamı

2 yıl önce 3849 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği