HABERLER

Organik Tarım

  Organik tarım ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu kaybolan doğal dengeyi yeniden kurmaya yönelik olarak ... devamı

bir yıl önce 1618 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fipronil Nedir?

    Avrupa'nın bazı ülkelerinde yumurtalara fipronil maddesinin karışması ile ilgili haberler gündemde ... devamı

bir yıl önce 2475 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Sofralık Zeytin Depolama


  Mamul ürün deposu, ambalaja alınan zeytinlerin son tüketiciye ulaşana kadar fiziksel veya ki ... devamı

bir yıl önce 1622 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi Nedir?


Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi, T.C. ... devamı

bir yıl önce 1881 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mihaliç Peyniri Üretimi

Mihaliç peyniri Balıkesir ve Bursa yöresinde, genellikle tam yağlı çiğ “kıvırcık” koyun süt& ... devamı

2 yıl önce 2695 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yoğurt Üretiminde Kullanılan Makinalar

Yoğurt çeşitleri ve üretimi hakkında daha önce şu makalede detaylıca bahsetmiştik. ... devamı

2 yıl önce 3458 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Çiğ Sütün Hijyen ve Sanitasyon Uygulamaları

Çiğ süt, süt ve süt ürünleri üretim tesislerine götürüldükten sonra b ... devamı

2 yıl önce 4989 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et Sektöründe Kullanılan Makineler ve Güvenlik Önlemleri

  Et sektöründe ihtiyaca göre değişen çeşitli makineler kullanılmaktadır. ... devamı

2 yıl önce 2829 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fırıncılık ve Pastane Mamülleri Üretim Hijyen Şartları (2.bölüm)

Fırın ve pastane gibi unlu mamüllerin üretildiği işyerlerinin uyması gereken pek çok hijyenik kriterlere şu ya ... devamı

3 yıl önce 3982 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fırıncılık ve Pastane Mamulleri Üretimi Hijyen Şartları (1. bölüm)

Fırın ve pastane gibi unlu mamüllerin üretildiği işyerlerinin uyması gereken pek çok hijyenik kriter vardır. ... devamı

3 yıl önce 8623 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hijyen Derecelendirme Sistemi

Restoranlarda tükettiğimiz gıdaların üretim ortamlarının hijyen kriterlerine uygunluğunu bilmek tüketiciye g& ... devamı

3 yıl önce 3011 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Ürünlerinde İşleme Teknikleri

Bir önceki yazımızda su ürünlerini uzun süre muhafaza etmek için işleme aşamalarına hazırlıktan bah ... devamı

4 yıl önce 4468 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği