HABERLER

Organik Tarım

  Organik tarım ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu kaybolan doğal dengeyi yeniden kurmaya yönelik olarak ... devamı

12 ay önce 1459 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fipronil Nedir?

    Avrupa'nın bazı ülkelerinde yumurtalara fipronil maddesinin karışması ile ilgili haberler gündemde ... devamı

bir yıl önce 2166 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Sofralık Zeytin Depolama


  Mamul ürün deposu, ambalaja alınan zeytinlerin son tüketiciye ulaşana kadar fiziksel veya ki ... devamı

bir yıl önce 1411 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi Nedir?


Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi, T.C. ... devamı

bir yıl önce 1733 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mihaliç Peyniri Üretimi

Mihaliç peyniri Balıkesir ve Bursa yöresinde, genellikle tam yağlı çiğ “kıvırcık” koyun süt& ... devamı

bir yıl önce 2495 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yoğurt Üretiminde Kullanılan Makinalar

Yoğurt çeşitleri ve üretimi hakkında daha önce şu makalede detaylıca bahsetmiştik. ... devamı

bir yıl önce 3188 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Çiğ Sütün Hijyen ve Sanitasyon Uygulamaları

Çiğ süt, süt ve süt ürünleri üretim tesislerine götürüldükten sonra b ... devamı

2 yıl önce 4582 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et Sektöründe Kullanılan Makineler ve Güvenlik Önlemleri

  Et sektöründe ihtiyaca göre değişen çeşitli makineler kullanılmaktadır. ... devamı

2 yıl önce 2621 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fırıncılık ve Pastane Mamülleri Üretim Hijyen Şartları (2.bölüm)

Fırın ve pastane gibi unlu mamüllerin üretildiği işyerlerinin uyması gereken pek çok hijyenik kriterlere şu ya ... devamı

3 yıl önce 3834 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fırıncılık ve Pastane Mamulleri Üretimi Hijyen Şartları (1. bölüm)

Fırın ve pastane gibi unlu mamüllerin üretildiği işyerlerinin uyması gereken pek çok hijyenik kriter vardır. ... devamı

3 yıl önce 8286 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hijyen Derecelendirme Sistemi

Restoranlarda tükettiğimiz gıdaların üretim ortamlarının hijyen kriterlerine uygunluğunu bilmek tüketiciye g& ... devamı

3 yıl önce 2862 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Ürünlerinde İşleme Teknikleri

Bir önceki yazımızda su ürünlerini uzun süre muhafaza etmek için işleme aşamalarına hazırlıktan bah ... devamı

3 yıl önce 4316 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği