HABERLER

Tavuklarda Bakteriyel Solunum Sistemi Hastalıkları

1. Escherichia coli enfeksiyonları: Etken E. ... devamı

7 gün önce 53 Okunma Diğer Ürünler

Kodeks Alimentarius Nedir?

Kodeks Alimentarius tamamıyla Latinceden çevrilmiş bir “gıda kodu” dur. ... devamı

11 gün önce 68 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

GDO (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) Ne Demektir?

Bu yöntemler elde edilen gıdalar bazı yabancı zararlılara,böcek gibi bazı kemirgenlere karşı dirençli hale get ... devamı

21 gün önce 144 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Sütün Organoleptik Özellikleri

  Sütün Kokusu Sütün, tipik kendine özgü bir kokusu yoktur. ... devamı

25 gün önce 171 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kışın Tavuk Bakımı

Kış aylarında tavukların bakımıyla ilgili üzerinde durulması gereken üç temel nokta;

Kümes ... devamı

28 gün önce 128 Okunma Diğer Ürünler

En Çok Yumurta Yapan Tavuk Cinsleri


   1-Ligorin Tavukları: Dünya üzerinde en önemli tavuk türlerinden biridir. ... devamı

bir ay önce 310 Okunma Diğer Ürünler

Önemli Tavuk Hastalıkları

Tavuk Vebası

Tavuk vebası, virüs etkenli bir hastalıktır. ... devamı

bir ay önce 154 Okunma Diğer Ürünler

Yumurta Tavuğu Nasıl Beslenir?

“Yumurta tavuğu nasıl beslenir?” sorusuna verilecek yanıtlar, hiç şüphesiz üst düzey bir yumu ... devamı

2 ay önce 279 Okunma Diğer Ürünler

Pestisit Nedir ? Güvenirliği Nasıl İncelenir ?

• Pestisit nedir ? Pestisitler; hastalıkları önlemek, bitkileri veya bitki ürünlerini üreti ... devamı

3 ay önce 423 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küf Nedir ?

Küfler bitki veya hayvanlar üzerinde yaşayan mikroskobik mantarlardır. ... devamı

4 ay önce 692 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Ciguatera - Balık Zehirlenmesi

Genel özellikleri

Ciguatera, yarı tropik veya tropik deniz yüzgeçli balıklarının tüketilmesi i ... devamı

4 ay önce 433 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Probiyotik ve Prebiyotiklerle Zenginleştirilmiş Meyve Suları

Probiyotikler, belirli miktarlarda tüketildikleri takdirde, sağlık için, genel beslenmenin ötesinde, faydalı e ... devamı

4 ay önce 787 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği