Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı
Catering sektöründe, birkaç kişiden binlerce kişiye uzanan geniş yelpazeli bir hizmet söz konusudur. ... devamı
Hayvanlara yapılan tedavinin ardından, belirlenmiş kalıntı süreleri beklenerek, ilaçların vücuttan tamamen atıldığına emin ol ... devamı
Süt ve süt ürünleri üretim tesislerine gelen sütlerde, bu kriterlere uygun olarak çeşitli testler yapılmaktadır. ... devamı
Konserve yapımı, keşfedildiğinden beri, gıda saklama yöntemleri içerisinde en çok tercih eidlen yöntem olmuştur. ... devamı
Sindirim için yaratılmış maya enzimleri, peynir yapımında da kullanılır. ... devamı
Zeytinyağı üretimi zor ve dikkat gerektiren bir işlemdir. ... devamı
Gıda işletmeleri ister üretim, ister servis alanlarında çalışsınlar, ilk ve en önemli sağlık koşulu temizliktir. ... devamı
Bebek mamalarının analiz kriterleri de önemlidir ve çok dikkatli yapılması gerekir ... devamı
Soya, kolesterol ve doymuş yağlar içermeyen yapısı, yüksek kaliteli protein içeriği ile çok yönlü olarak yararlanılabilen bit ... devamı