HABERLER

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-3

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 37061 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamaları_2

Catering sektöründe, birkaç kişiden binlerce kişiye uzanan geniş yelpazeli bir hizmet söz konusudur. ... devamı

14 yıl önce 14506 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-2

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 60940 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-1

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 18346 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlerde İlaç ve Antibiyotik Kalıntıları

Hayvanlara yapılan tedavinin ardından, belirlenmiş kalıntı süreleri beklenerek, ilaçların vücuttan tamamen atıldığına emin ol ... devamı

14 yıl önce 12980 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Analizler-1

Süt ve süt ürünleri üretim tesislerine gelen sütlerde, bu kriterlere uygun olarak çeşitli testler yapılmaktadır. ... devamı

14 yıl önce 112161 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Konserve Nedir ve Nasıl Üretilir

Konserve yapımı, keşfedildiğinden beri, gıda saklama yöntemleri içerisinde en çok tercih eidlen yöntem olmuştur. ... devamı

14 yıl önce 76825 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Peynirlerde Mayalama

Sindirim için yaratılmış maya enzimleri, peynir yapımında da kullanılır. ... devamı

14 yıl önce 60290 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Zeytinyağı Üretimi

Zeytinyağı üretimi zor ve dikkat gerektiren bir işlemdir. ... devamı

14 yıl önce 26370 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon

Gıda işletmeleri ister üretim, ister servis alanlarında çalışsınlar, ilk ve en önemli sağlık koşulu temizliktir. ... devamı

14 yıl önce 44188 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Bebek Mamalarında Nitrit ve Nitrat tayini

Bebek mamalarının analiz kriterleri de önemlidir ve çok dikkatli yapılması gerekir ... devamı

14 yıl önce 14869 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Soya ve Soya Ürünleri

Soya, kolesterol ve doymuş yağlar içermeyen yapısı, yüksek kaliteli protein içeriği ile çok yönlü olarak yararlanılabilen bit ... devamı

14 yıl önce 21362 Okunma Mikrobiyolojik Analiz