HABERLER

Kırmızı Tavuk Biti

Kırmızı Tavuk Biti ... devamı

3 yıl önce 9757 Okunma Diğer Ürünler

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği ... devamı

3 yıl önce 4720 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Ayak İzi Nedir? Gıdalarda Su Ayak İzi

Su Ayak İzi 2002 yılındaki Hoekstra ve Hung tarafından yapılan çalışmalarda su ayak izi kavramı yer almış, ardından Twente Ün ... devamı

3 yıl önce 5368 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik

Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik, Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenliğinin ve kalitesinin ... devamı

3 yıl önce 8609 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Güvenliği ve Hijyen

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

3 yıl önce 5822 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Kozmetik ISO Standartları ve Analizleri ... devamı

3 yıl önce 5618 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Salmonella Spp. Aranması

Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür. ... devamı

3 yıl önce 5901 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Analizi Nasıl Yapılır

Su Analizi Nasıl Yapılır. ... devamı

3 yıl önce 12734 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İlaç Üretiminde Hijyen

İçerisinde bulunduğumuz yüzyılda ilaç sanayi, baş döndürücü yükselen bir ivme ile kalite güvence ve standartlarını artırmakta ... devamı

3 yıl önce 5561 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar

Su ile Bulaşan Önemli Mikroorganizmalar ... devamı

3 yıl önce 7037 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeni Yönetmeliği 2022

Gıda Hijyeni Yönetmeliği Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenilirliği açısından tüketicinin korunmasını sağlamak amacıyla gıda i ... devamı

3 yıl önce 7465 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ICP-MS (İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma - Kütle Spektrometresi)

İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edebilen, izotopları ... devamı

3 yıl önce 6027 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği