HABERLER

Gıda Laboratuvarlarında Analiz Yapılırken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Gıda mühendisleri için laboratuvar analizlerinde kritik hijyen ve güvenlik kurallarını keşfedin. ... devamı

4 gün önce 90 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Poşetli Ekmek Üretiminde ve Sonrasında Oluşabilecek Kontaminasyon Sorunları ve Çözüm Yolları

Poşetli ekmek üretimindeki kontaminasyon kaynaklarını ve önleyici çözüm yollarını keşfedin. ... devamı

11 gün önce 150 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünlerinde Yapılan Mikrobiyolojik Analizler ve Önemi

Et ve et ürünlerinde yapılan mikrobiyolojik analizler nelerdir? Salmonella, E. ... devamı

18 gün önce 231 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Neden Laboratuvar Kurmalıyım? İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar ve Riskleri Önlemenin Yolları

Laboratuvar kurulumu işletmenize ne kazandırır? Üretim maliyetlerini azaltmak, kalite kontrolünü artırmak ve yasal cezalardan ... devamı

25 gün önce 290 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünleri Sektöründe Mikrobiyoloji Laboratuvarı Kurulumunun Önemi

Et ve et ürünleri üreticileri için mikrobiyoloji laboratuvarı kurulumu ile hijyen ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarın! ISO 22 ... devamı

29 gün önce 331 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kozmetik Üreticileri İçin Mikrobiyoloji Laboratuvarı Kurulumu – GMP, ISO 22716 ve FDA Standartlarına Uygun Çözüm

Kozmetik üreticileri için mikrobiyoloji laboratuvarı kurulumu ile hijyen ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarın! ISO 22716, GMP, ... devamı

bir ay önce 359 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

CLSI M22-A3 Standardı ve %0,5 Kontaminasyon Oranı

Bu makale, besiyerlerinin üretim süreçlerinde dış kaynaklı kontaminasyon etmenlerini detaylı olarak inceliyor. ... devamı

bir ay önce 336 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Yeni Nesil Gıda Güvenliği: Süt ve Süt Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterlerde Devrim

13 Şubat 2025 tarihli, 32812 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği’nde süt ... devamı

2 ay önce 493 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Salmonella Tehlikesi ve Gıda Güvenliği

Salmonella tehlikesi ve gıda güvenliği hakkında detaylı bir inceleme! Bu makalede, Salmonella bakterisinin bulaşma yolları, r ... devamı

2 ay önce 673 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Antep Fıstığında Enterekok Tehlikesi: Doğal Korunma Yöntemleri

Antep fıstığında Enterekok bakterilerinin risklerini öğrenin! Sebepleri, zararları ve doğal korunma yöntemleri hakkında detay ... devamı

2 ay önce 654 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Meyve Sularında Koruyucu Kullanımı ve Türk Gıda Kodeksi

%100 meyve sularında koruyucu kullanımının yasaklanması ve Türk Gıda Kodeksi düzenlemeleri ile doğallığın nasıl korunduğunu ö ... devamı

3 ay önce 615 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

%100 Limon Suyu ve Nar Ekşisinde Kimyasal Koruyucuların Yasaklanması ve Doğal Koruma Yöntemleri

Türk Gıda Kodeksi’ne göre %100 limon suyu ve %100 nar ekşisinde kimyasal koruyucu kullanımı yasaktır. ... devamı

3 ay önce 852 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği