Diatek hazır besiyerleri ile gıda ve kozmetik üretiminde mikrobiyolojik analizler daha hızlı ve güvenilir. ... devamı
BRC Gıda Güvenliği Standardı, gıda üretiminde kalite ve güvenliği garanti altına alır. ... devamı
İklim değişikliği, gıda hijyenini olumsuz etkileyerek mikrobiyal kontaminasyon riskini artırır ve gıda güvenliğini tehdit ede ... devamı
MSDS (Malzeme Güvenlik Bilgi Formu), gıda sektöründe kimyasal maddelerin güvenli kullanımı ve yönetimi için kritik bir belged ... devamı
Gıda hijyeni ve güvenliği hakkında detaylı bilgiler, gıda mühendisleri için kritik öneme sahip ipuçları ve uluslararası stand ... devamı
Süt ve süt ürünleri üreten işletmelerde temizlik validasyonu aşamaları, hijyen standartlarının korunması ve güvenilir ürünler ... devamı
Gıda üretim tesislerinde temizlik validasyonu, hijyen standartlarına uyum ve ürün kalitesini artırmak için kritik bir adımdır ... devamı
Süt ve süt ürünleri sektöründe kalite, hijyen ve analiz süreçleri için Diatek ürünleri ideal çözümler sunar. ... devamı
Gıda mühendisliği açısından raf ömrünü uzatan paketleme teknolojileri ve mikrobiyolojik analizlerin önemi. ... devamı
Üretimde kullanılan suyun hijyen kalitesi, gıda, ilaç ve kozmetik gibi sektörlerde ürün güvenliği ve müşteri sağlığı açısında ... devamı
Gıda bozulmalarının mikrobiyolojik nedenleri ve Türkiye’de gıda hijyenini sağlamaya yönelik çözümler hakkında kapsamlı bilgi ... devamı
Natamisin (E-235) içeren süt ve süt ürünleri insan sağlığına zarar verebilir. ... devamı