Membran Filtre yöntemi ile çalışıldığında membran üzerinde 20–200 aralığında koloni sayılacak şekilde bir numune hacmi seçilm ... devamı
Katkı maddeleri kullanımını yasa her ürün için belli oranlarda izin vermekte. ... devamı
ıda zehirlenmesinin nedeni; bakteriler, parazitler ya da virüslerle kirlenmiş yiyecek veya içecek maddelerinin tüketilmesidir ... devamı
Su analizleri; su içerisinde bulunan ve hastalık oluşumuna yol açabilecek mikroorganizmalar ile birlikte suyun mikrobiyolojik ... devamı
CRD Hastalığı Doğal Tedavisi Var mı? CRD hastalığından tamamen kurtulmak mümkün müdür? Kronik üst solunum yolu hastalıkları n ... devamı
Taze et kimyasal ve fiziksel özellikleri nedeniyle mikrobiyolojik bozulmalara karşı en duyarlı gıdalardan biridir. ... devamı
Ruminantların yemlenmesinde ve beslenmesinde kullanılacak bir çok çeşit yoğun tam yem hazırlanabilmektedir. ... devamı
Gıda bozulmasında en önemli etken mikroorganizmalardır. ... devamı
Clostridium botulinum toksininin neden olduğu bir hastalıktır. ... devamı
Tavuk Hastalılarının Sebepleri Kaliteli ve bol miktarda ürün alabilmek ancak sağlıklı hayvanlarda mümkündür. ... devamı
Türkiye’de gıda amaçlı üretimi yapılan damızlık kanatlılar, yumurtacı tavuklar, broylerler ve hindileri kapsayan ve halk sağl ... devamı
Gıdaların dondurularak saklanması muhafaza yöntemleri arasında ürünün taze haline en yakın olandır. ... devamı