Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) Altın Kuralları ... devamı
Personel Hijyeni, Gıdaların İş Akışı, Tüketici İletişimi, Gıdalarda prosedür, Gıda Güvenliği, HACCP Eğitimi ... devamı
Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Ya ... devamı
Bu Tebliğin amacı ; Gıda maddelerinin mikrobiyolojik sınırlarını belirlemektir. ... devamı
Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar ... devamı
Bioaerosol olarak da bilinen bu mikroorganizmalar gıda üretim aşamasında gıdalara, çalışanlara ve ortamda bulunan alet-ekipma ... devamı
Tavuklarda yumurta verimi pek çok faktöre bağlıdır. Yumurta veriminin azalmasının nedenleri şu başlıklarda incelenebilir: ... devamı
Çapraz kontaminasyon, zararlı bakteri ve virüslerin kontamine bir yüzeyden başka bir yüzeye geçişidir. ... devamı
Laboratuvarlarda İş Sağlığı ve Güvenliği ... devamı
... devamı
Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar ... devamı
Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı ve Membran Filtreleme Yöntemi ... devamı