Yumurta sofralarımızda sık kullandığımız, besin değeri yüksek bir gıda maddesidir. ... devamı
Fipronil maddesi hayvanlardaki pire, bit ve keneleri yok etmek için kullanılan bir böcek ilacıdır. ... devamı
Her gıda maddesinin belirli bir raf ömrü bulunmaktadır. ... devamı
Öğrencilere süt içme alışkanlığını kazandırmak, yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunarak sağlıklı büyüme ve gelişm ... devamı
Ürün takip ve doğrulama sistemi, sahte, taklit ve tağşiş edilmiş ürünlerin üretimini satışını engeller. ... devamı
Enerji içeceklerinin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, hazırlanması, işlenmesi, muhafazası, depolanması, taşınm ... devamı
Üzüm pekmezinin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde üretimi, hazırlanması, işlenmesi, muhafazası, depolanması, taşınması ve p ... devamı
Üretilen tahıl ve bakliyatların temiz, sağlıklı ve kaliteli olması çok önemlidir. ... devamı
Ucuz olması, kolay temin edilmesi, enerji kaynağı olması, doyurucu özelliği, kısmen de olsa biyolojik değerleri yüksek protei ... devamı
Ülkemizde yapılış şekillerine bileşimlerine giren maddelere göre çeşitli isimler altında salam üretilmektedir. ... devamı
Sosis, hazırlanmış sosis hamurunun doğal ya da yapay kılıflara doldurulduktan sonra belli aralıklarla (10-20 cm) boğumlanarak ... devamı
Isıl işlem görmüş sucuk üretim süreci üreticiden karkas et alımı ile başlar, formülasyona uygun hamur elde edilir ve kılıflar ... devamı