Ne Zaman Yapılır?Oksidaz testi genellikle, ilk bakteri izolasyonundan sonra ilk tanı testlerinden biri olar ... devamı
Gıda endüstrisi, dünya genelinde sürekli olarak büyüyen ve değişen bir sektördür. ... devamı
Bu önlemler, yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunları minimize etmek ve ürün kalitesini korumak için & ... devamı
Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler: Özellikler ve ÖnemiSülfit indirgeyen bakteriler, sucul ort ... devamı
Kararlı klor dioksit, balık ve kabuklu deniz ürünleri üzerinde iyi bir antiseptik etkiye sahiptir. ... devamı
Sayı : 29261 TEBLİĞ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEK ... devamı
Aerobik Mezofilik Bakteri SayımıKozmetik ürünlerinde aerobik mezofilik bakteri sayımı ile kullanılan ... devamı
Su analizleri; su içerisinde bulunan ve hastalık oluşumuna yol açabilecek mikroorganizmalar ile birlikte suyun mikr ... devamı
İlaç endüstrisi 1984 yılında GMP uygulamasına geçmiştir. ... devamı
Sıcaklık ve süre Nem Ortamın gaz bileşimiHer mikroorganizmanın gelişim göst ... devamı
EtiyolojiListerialar Gram pozitif, hareketli, sporsuz, kapsülsüz, küçük, düz ... devamı
Enzimatik esmerleşme, meyvelerde (kayısılar, armutlar, muzlar, üzümler), sebzelerde (patatesler, mantarlar, kıvırcı ... devamı