HABERLER

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Yanlış Sonuçlara Yol Açma: Hazır besiyerler ... devamı

8 ay önce 1151 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Meyve Sebze Yıkamada Klordioksit

Klordioksitin Sebze Yıkamada Kullanımının Faydaları:

Daha Temiz Sebzeler: Klordioksit, sebzelerin yüzeyin ... devamı

10 ay önce 1809 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Membran Filtrasyon Sistemlerinin Çalışma Mantığı



Membran filtrasyon sistemlerinin çalışma mantığı şu şekildedir:

1. ... devamı

11 ay önce 1605 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Oksidaz Testi Ne Zaman ve Hangi Mikroorganizmalara Yapılır?


Ne Zaman Yapılır?

Oksidaz testi genellikle, ilk bakteri izolasyonundan sonra ilk tanı testlerinden biri olar ... devamı

bir yıl önce 3020 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı

Gıda endüstrisi, dünya genelinde sürekli olarak büyüyen ve değişen bir sektördür. ... devamı

2 yıl önce 2487 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Yoğurt Üretiminde Mikrobiyal Sorunların Önlemleri

Bu önlemler, yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunları minimize etmek ve ürün kalitesini korumak için & ... devamı

2 yıl önce 2403 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler ve Sülfit İndirgeyen Bakteri Analizi

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler: Özellikler ve Önemi

Sülfit indirgeyen bakteriler, sucul ort ... devamı

2 yıl önce 4186 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Ürünlerinde Klordioksit Kullanımı

Kararlı klor dioksit, balık ve kabuklu deniz ürünleri üzerinde iyi bir antiseptik etkiye sahiptir. ... devamı

2 yıl önce 2817 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliği

Sayı : 29261
TEBLİĞ
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:
TÜRK GIDA KODEK ... devamı

3 yıl önce 4779 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kozmetikte Mikrobiyolojik Analizler ve ISO Standartları

Aerobik Mezofilik Bakteri Sayımı

Kozmetik ürünlerinde aerobik mezofilik bakteri sayımı ile kullanılan &# ... devamı

3 yıl önce 5678 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizi Nasıl Yapılır

Su analizleri; su içerisinde bulunan ve hastalık oluşumuna yol açabilecek mikroorganizmalar ile birlikte suyun mikr ... devamı

3 yıl önce 12836 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İlaç Üretiminde Hijyen

İlaç endüstrisi 1984 yılında GMP uygulamasına geçmiştir. ... devamı

3 yıl önce 5627 Okunma Mikrobiyolojik Analiz