HABERLER

Suda Legionella Analizi: Neden Bu Kadar Önemli?

Legionella Nedir ve Neden Tehlikelidir?

Legionella, doğal ortamlarda bulunan ancak uygun koşullarda hızlıca ç ... devamı

bir yıl önce 1726 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Pseudomonas aeruginosa Neden Aranır?

Pseudomonas aeruginosa ve Hastalıklar İnfeksiyon Çeşitliliği: P. ... devamı

bir yıl önce 2016 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Clostridium perfringens Analizi


Neden Suda Clostridium perfringens Analizi Yapılır?

Fekal Kontaminasyonun Belirlenmesi: Clostridium perfring ... devamı

bir yıl önce 1926 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Fekal Koliform Bakterisi

Suda Fekal Koliform Bakterisi Nedir?

Fekal koliform bakteriler, sıcakkanlı hayvanların bağırsak sisteminde doğal o ... devamı

bir yıl önce 2102 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde En Çok Bakılan Mikroorganizmalar ve Önemi

En Çok Bakılan Mikroorganizmalar Su analizlerinde sıklıkla incelenen mikroorganizma grupları şunlardır:

... devamı

bir yıl önce 2195 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri ve Kullanım Alanları

Su Analizlerinde Kullanılan Hazır Besiyerleri

Su analizlerinde kullanılan hazır besiyerleri, genellikle suda bulun ... devamı

bir yıl önce 2203 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Hazır Besiyerlerinin Hijyen Kontrolünün Önemi

Yanlış Sonuçlara Yol Açma: Hazır besiyerler ... devamı

bir yıl önce 1619 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Meyve Sebze Yıkamada Klordioksit

Klordioksitin Sebze Yıkamada Kullanımının Faydaları:

Daha Temiz Sebzeler: Klordioksit, sebzelerin yüzeyin ... devamı

bir yıl önce 2448 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Membran Filtrasyon Sistemlerinin Çalışma Mantığı



Membran filtrasyon sistemlerinin çalışma mantığı şu şekildedir:

1. ... devamı

bir yıl önce 2111 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Oksidaz Testi Ne Zaman ve Hangi Mikroorganizmalara Yapılır?


Ne Zaman Yapılır?

Oksidaz testi genellikle, ilk bakteri izolasyonundan sonra ilk tanı testlerinden biri olar ... devamı

2 yıl önce 3900 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Klordioksit'in Gıda Üretiminde Kullanımı

Gıda endüstrisi, dünya genelinde sürekli olarak büyüyen ve değişen bir sektördür. ... devamı

2 yıl önce 3020 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Yoğurt Üretiminde Mikrobiyal Sorunların Önlemleri

Bu önlemler, yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunları minimize etmek ve ürün kalitesini korumak için & ... devamı

2 yıl önce 2904 Okunma Mikrobiyolojik Analiz