Gıda üretim tesisleri, gıda işleme tesisleri, laboratuvarlar, gıda ambalajı, gıda lojistik ve depolama tesisleri, restor ... devamı
Araştırmacılar, öksürük veya hapşırık sonucu oluşan mikroskobik damlacıkları kopayalayan bir ... devamı
Yapılan yeni bir araştırmaya göre Kovid-19 riski en yüksek mekanlar belirlendi. ... devamı
Hijyenik olmayan kümesler Zemine dair problemler Irklardaki fazla kilolar Yetersiz ve Dengesi ... devamı
Verem, veba, dizanteri, Kırım kanamalı Kongo ateşi hastalığı tifo, tifüs, mantar hastalıkları, lyme hastalığı, haşereler ... devamı
Columbia Üniversitesi Irving Tıp Merkezi (CUIMC)’ndeki Radyolojik Araştırmalar Merkezi direktörü ve rady ... devamı
Bu nedenle çalışan nüfusun sağlığının ve refahının korunması, iş veriminin arttırılması ve tedavi ... devamı
Dezenfeksiyon Nedir?Mikroorganizmalar hemen hemen her yerde kendilerine yaşam alanı bulurlar. ... devamı
PANDEMİ NEDİR?Pandemiler veya pandemik hastalıklar, bir kıta, hatta tüm dünya yüzeyi gibi çok ... devamı
Ellerimizi Neden Yıkamalıyız? Günlük yaşantımızda ellerimiz, çevre ile her türlü bağl ... devamı
Yukarıda da belirtildiği gibi indikatör mikroorganizmalar patojenler içinden seçilmemekledir ... devamı
Çoğu gıda ürünlerinde olduğu gibi kozmetik ürünlerde de koruyucu maddelere ihtiyaç var. ... devamı