HABERLER

Pestil Üretimi

pestil yapımı, pestil üretimi, pestil analizleri, pestil raf ömrü, pestil malzemeleri, pestil özellikleri, pestilde dikkat ed ... devamı

10 yıl önce 19969 Okunma Diğer Ürünler

Pişmaniye Üretimi ve Özellikleri

pişmaniye yapımı, pişmaniye üretimi, pişmaniye kalite özellikleri, pişmaniye duyusal özellikleri, pişmaniye mikrobiyolojik öz ... devamı

10 yıl önce 26901 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Helva Üretimi

helva üretimi, helva yapımı,helva çeşitleri, helva özellikleri, helva tebliği, helva analizi, helva malzemeleri, helva bozulm ... devamı

10 yıl önce 25374 Okunma Diğer Ürünler

Baklava için TSE Standardı

baklava standardı, baklava analizleri, baklavadaki bakteriler, baklavanın raf ömrü, baklava nasıl yapılır, baklava üretimi na ... devamı

10 yıl önce 14641 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Tebliğinde Düzenleme

et kodeks, et tebliği, et tebliği maddeleri, et ürünlerindeki kurallar, kırmızı et kodeks, et etiketleri nasıl olmalı ... devamı

10 yıl önce 11712 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Peynir Tebliğinde Önemli Değişiklikler

peynir kodeksi, peynir tebliği, peynir tebliğ değişikliği, peynir üretiminde dikkat edilecek unsurlar, peynir ambalajı, peyni ... devamı

10 yıl önce 12759 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Sektöründe İş Güvenliği

gıda sektöründe iş güvenliği, gıda endüstrisinde iş kazaları, gıdada iş güvenliği önlemleri, iş kazaları, gıda maddesi nedir, ... devamı

10 yıl önce 15866 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Reçel Üretimi ve Analizleri

reçel üretimi, reçel analizleri, reçeldeki mikroorganizmalar, reçel dünyası, reçel nasıl üretilir, reçel çeşitleri, reçel raf ... devamı

10 yıl önce 49815 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Boza Üretimi ve Analizleri

Boza nedir, boza nasıl yapılır, boza analizleri, bozadaki bakteriler, boza fermantasyonu, boza ekşimesi, bozadaki alkol, boza ... devamı

10 yıl önce 31044 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sakız Üretimi ve Analizleri

sakız nedir, sakız nasıl üretilir, sakız üretim aşamaları nelerdir, sakız yapımı, sakız üretim teknikleri, sakız çeşitleri, s ... devamı

10 yıl önce 29676 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Meze Çeşitleri ve Analizleri

meze çeşitleri, meze analizleri, mezedeki bakteriler, meze kalite analizleri, meze nedir, mezenin özellikleri nelerdir, meze ... devamı

10 yıl önce 25855 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Lahmacunla İlgili Yeni Kriter

lahmacun standardı, lahmacun kriterleri, lahmacun et oranı, lahmacun nedir, lahmacun nasıl yapılır, lahmacun yaparken dikkat ... devamı

10 yıl önce 8912 Okunma Mikrobiyolojik Analiz