HABERLER

Soğuk Zincir ve Önemi - Gıda Soğuk Zİnciri Koruma

Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok önemli bir parametredir. ... devamı

3 yıl önce 9075 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Endüstride Mutfak Hijyen Kuralları

HACCP kurallarına göre mutfak girişi hijyen bölgesine dahil edilmeli ve girişe dezenfektanlı hijyen paspası konulmalıdır. ... devamı

3 yıl önce 10833 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Otellerde Hijyen ve Gıda Güvenliği

Otellerde Hijyen, Otellerde Gıda Güvenliği ... devamı

3 yıl önce 6163 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otellerde Hijyen

Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otel Hijyen Kontrol Kiti - Restorant Hijyen Kiti - Gıda Hijyen KontrolKiti ... devamı

3 yıl önce 5582 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mikroorganizmaların Çoğalmasını Etkileyen Faktörler

Mikroorganizma gelişmesini ve çoğalmasını etkileyen faktörler iki başlık altında toplanır. ... devamı

3 yıl önce 8074 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süt ve Süt Ürünlerinde Sıklıkla Yapılan Hileler

Süt ve süt ürünleri, organizmanın gelişebilmesi için organik ve anorganik maddelerden oluşması sebebiyle, beslenme fizyologla ... devamı

3 yıl önce 16139 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soya Alerjisi Belirtileri, Soya Alerjen Testi, Soya Alerjen Kiti

Soya, barbunya, bezelye, mercimek ve yer fıstığı gibi besinlerin de olduğu baklagiller ailesindendir. ... devamı

3 yıl önce 12213 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda Alerjenler ve Etki Mekanizmaları

İnsan vücudunda bazı gıda tüketimlerinden sonra alerjik reaksiyonlar gerçekleşebilmektedir. ... devamı

4 yıl önce 8587 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Balık Alerjisi - Balık Alerjen Kiti ve Balık Alerji Testi

Balık, en yaygın besin alerjilerinden biridir. Bu alerji genellikle yaşam boyu sürmektedir. ... devamı

4 yıl önce 7056 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Fındık Alerjisi , Fındık Alerjen Kiti ve Fındık Alerjen Hızlı Test Kiti

Fındık deyince kabuklu fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, ceviz, pekan cevizi, badem, brezilya fındığı ve macadamia fındıkl ... devamı

4 yıl önce 6475 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Badem Alerjisi, Badem Alerjen Kiti ve Badem Alerjen Tespiti

Badem, antioksidan özelliği olan, kolesterol seviyesini düşürebilen, kan şekerinin kontrolüne yardımcı olan, kilo vermeye yar ... devamı

4 yıl önce 9578 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği