Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok önemli bir parametredir. ... devamı
Otel Hijyen Kontrol Check List ... devamı
HACCP kurallarına göre mutfak girişi hijyen bölgesine dahil edilmeli ve girişe dezenfektanlı hijyen paspası konulmalıdır. ... devamı
Otellerde Hijyen, Otellerde Gıda Güvenliği ... devamı
Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otel Hijyen Kontrol Kiti - Restorant Hijyen Kiti - Gıda Hijyen KontrolKiti ... devamı
Mikroorganizma gelişmesini ve çoğalmasını etkileyen faktörler iki başlık altında toplanır. ... devamı
Süt ve süt ürünleri, organizmanın gelişebilmesi için organik ve anorganik maddelerden oluşması sebebiyle, beslenme fizyologla ... devamı
Soya, barbunya, bezelye, mercimek ve yer fıstığı gibi besinlerin de olduğu baklagiller ailesindendir. ... devamı
İnsan vücudunda bazı gıda tüketimlerinden sonra alerjik reaksiyonlar gerçekleşebilmektedir. ... devamı
Balık, en yaygın besin alerjilerinden biridir. Bu alerji genellikle yaşam boyu sürmektedir. ... devamı
Fındık deyince kabuklu fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, ceviz, pekan cevizi, badem, brezilya fındığı ve macadamia fındıkl ... devamı
Badem, antioksidan özelliği olan, kolesterol seviyesini düşürebilen, kan şekerinin kontrolüne yardımcı olan, kilo vermeye yar ... devamı